anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are rost sa pun intrebari legate de alte religii? Pe TPU sunt doar crestini sau mai sunt si persoane care au alti zei? Daca pun intrebari legate de alte credinte nu vreau raspunsuri din partea unora care stiu doar de zeul crestin si dau copy-paste din ce vad ei pe guagal, isi dau cu presupusul ori au impresia ca zeul lor e miezul din fanta, restul fiind zei falsi sau satana undercover.

12 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Deja esti un ateu inteligent daca ti-ai dat seama ca mai exista si alte religii.
Apoi ai dat-o din nou in bara:"crestini sau mai sunt si persoane care au alti zei"
De evrei ce zici? Dar de musulmani? Ai auzit de ei?

Răspuns utilizator avertizat
| OOOLEOOO a răspuns:

Eu sunt crestin, dar sunt fascinat de religiile lumii, credintele din toata lumea. Mi se pare fascinant modul in care sunt creati acei zei, si povestea lor, felul cum arata totul arata latura acelui popor!

Dau exemplu si culturi vechi precum faimosul cult al Mayasilor care credea ca prima generatie de oameni au fost din lemn! Fiecare religie are povestea ei, fiecare poveste e fascinanta! Superba in felul ei!

Si daca ajungi la se studiezi pe toate te poti baza pe aia care tii se pare mai adevarata!

''Fiecare om isi cauta propiul adevar''
[Babaman]

Sarbatori feicite =D

| Leutzbv a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Problema nu este doar ca oamenii isi creaza zeitati ci pentru ca li se inchina. Incalca astfel prima porunca a lui Dumnezeu.

| danay72 a răspuns:

In primul rand nu toti cred in acelasi Dumnnezeu, dar important e ca sa cunosti mai bine despre Dumnezeul Bibliei, ca daca discutam de religii ele sunt foarte multe si cu pareri total diferite. Dar adevarul despre Dumnezeu este doar in Biblie.

| 4b a răspuns:

laughing mai exista ceva cu rost sa faci in ziua de azi? raspunsuri din Biblie nu va place pentru ca nu credeti in ea, cu aburelile iar nu mere treaba ca nu ajungem niciunde, atunci cum sa va explice saracu' om cum sta treaba cu religia? nimic nu va convinesad

| Leutzbv a răspuns:

Niciodata nu-L vor cunoaste oamenii cu adevarat pe Dumnezeu fara sa-si citeasca Biblia. Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu ca sa ne invete in ce priveste mantuirea noastra si cunostinta de Dumnezeu

| RetardedRacoons a răspuns (pentru Leutzbv):

Iar dupa ce-l vor "cunoaste" se vor ingrozi si se vor scarbi, vor vedea ce parazit nebun insetat de sange si adulatie este.

| Leutzbv a răspuns (pentru RetardedRacoons):

Sau va fi prea tarziu pentru ei ca sa se mai intoarca la El...sad

| RetardedRacoons a răspuns (pentru Leutzbv):

Doamne ajuta!

| Preotul a răspuns:

Din pacate spilhp are foarte multa dreptate. Imi pare rau pentru tine.

| Nosam a răspuns:

Novus Ordo Seclorum