| EmaS a întrebat:

Artisti care si-au vandut sufletul diavolului. Merita sa iti petreci o vesnicie in iad pentru cateva momente de glorie? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v= lLqPeF7HRHk

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine ca au avut ce vinde. Dumnezeu isi va lua inapoi ce este al lui.secerisul va aduna ce trebuie in hambar.gunoiul va merge in foc.

15 răspunsuri:
| laurentiu80 a răspuns:

Pai actorii care fac filme de groaza cu antichrist, case bantuite, oameni posedati de lucifer, aia nu si-au vandut sufletul diavolului? de ce va legati doar de cei care fac muzica?

| Duucu a răspuns:

Înțeleg să zici că black metal-ul/death metal-ul etc sunt sataniste și instigă la cele spuse acolo, dar cănd te iei de legende ale rock-ului/blues-ului, îmi bag piciorul în el de documentar și în cei care cred asta.

| usuk a răspuns:

Mi-as vinde si eu sufletul, daca as avea cui

| RAY a răspuns:

Si faceti exact la fel va vindeti lumi materiale viata nu e exact la fel? pastorul tau cate masini are, vile? are el destule dar il reprezinta pe iisus ma lasi cuu de astea cititi biblia si puneti-o in aplicare daca va credeti crestini si iisus a fost om si a putut, sa merg la voi duminica sa fac poze parcarea plina de masini scumpe cum naiba aia sa reprezinte pe iisus un biet evreu care spunea ca o camila trece prin ac dar bogatul niciodata

| OnuOnulică a răspuns:

Nu, nu merita...dar din pacate ei nu inteleg asta.

| zurick a răspuns:

Nu poti vinde ce nu este al tau, sufletul tau este al lui Dumnezeu. Poti doar sa fii pacalit de diavol, caci asta face el...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pentru unii da

| M25M a răspuns:

De mult nu am mai vazut o ineptie mai mare...

| EmaS explică (pentru M25M):

Inseamna ca nici nu ai urmarit materialul.

| ErrorFound a răspuns:

Astia in cel mai rau caz erau "posedati" de droguri.

| Maxim96 a răspuns:

Prin "vinderea" sufletului diavolului se intelege slujirea lui cu credinta, ca asa ar parea absurd ca sufletul e a lui Dumnezeu, nu e al nostru.

| casablanca40 a răspuns:

Poti sa iti vinzi sufletul si online?
Diavolul accepta carduri de credit?

| Polonic1 a răspuns:

Da.

| adrian1419 a răspuns:

Nu poti sati vinzi sufletul diavolului si aia erau exentici si sau drogati