| soimos a întrebat:

As dori sa-i intreb pe cunoscatorii care cunosc textul Apocalipsei si stiu ca Noul Babilon este orasul Roma, si inteleg si faptul ca Marea Curva a Noului Babilon, este Biserica Crestina, cea desfranata, locas al demonilor...
Iata textul:
2. Şi a strigat cu glas puternic şi a zis: A căzut! A căzut Babilonul cel mare şi a ajuns locaş demonilor, închisoare tuturor duhurilor necurate, şi închisoare tuturor păsărilor spurcate şi urâte.
3. Pentru că din vinul aprinderii desfrânării ei au băut toate neamurile şi împăraţii pământului s-au desfrânat cu ea şi neguţătorii lumii din mulţimea desfătărilor ei s-au îmbogăţit.
4. Şi am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei

Oare de ce nu intelegeti si faptul ca in ultimul verset vi se cere sa iesiti din Biserica Crestina?

26 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu poate sa fie vorba de Biserica crestina.Ea este calauzita de Duhul Sfant, nu de duhuri necurate.Atunci cand te intorci la Dumnezeu renunti la pacate si te sfintesti, te curatesti.Iti schimbi atitudinea, gandirea modul de viata, chiar si vorbirea.Crestin vine de la Cristos.Cum poate Hristos sa ne ceara sa iesim din Biserica Lui? Este o ineptie. Faci supozitii insidioase, afirmatii nefondate.

| soimos explică (pentru EmaS):

< Nu poate sa fie vorba de Biserica crestina.Ea este calauzita de Duhul Sfant, nu de duhuri necurate>
Asta ai fi putut afirma daca aceasta biserica, ar fi fost neprihanita!
Dar atat vreme cat ea este murdarita de sangele nevinovat a zeci de milioane de oameni, ceea ce sustii tu nu este decat in imaginatia ta!
Pomul se cunoaste dupa roade!

| EmaS a răspuns (pentru soimos):

Acei martiri sunt in fericirea eterna, daca au murit de dragul lui Hristos.Este mai bine decat in iad o vesnicie! Oricum, aici se refera la cei care traiesc in imoralitate si pacat, nu la cei care Il slujesc cu adevarat pe Dumnezeu si au o relatie personala traind dupa voia Lui.

Acele zeci de milioane ucisi de biserica lui Christos, cu aprobarea si binecuvantarea lui Dumnezeu, nu sunt martiri ci victime carora le-a fost furat ceea ce era cel mai sfant, adica viata!
Iadul este ceva numai pentru crestini, Iehova cel care a dat lui Moise religia Sa, nu are nici Diavol, nici "ingeri cazuti" si nici Iad!
Asa ca cei care nu sunt crestini nu vor ajunge in Iad pentru ca nu si-au vandut sufletul Diavolului, ca sa capete viata vesnica ...nu se stie unde? ba da, bineinteles ca tot in Iad, adica in Imparatia lui Christos!(adica acel Diavol care prin biserica lui a aprobat tacit comiterea a zeci de milioane de crime)

| EmaS a răspuns (pentru soimos):

Zic, dar: umblaţi cârmuiţi de Duhul şi nu împliniţi poftele firii pământeşti.
Căci firea pământească pofteşte împotriva Duhului, şi Duhul împotriva firii pământeşti: sunt lucruri potrivnice unele altora, aşa că nu puteţi face tot ce voiţi.
Dacă sunteţi călăuziţi de Duhul, nu sunteţi sub Lege.;
Şi faptele firii pământeşti sunt cunoscute şi sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăţia, desfrânarea,
închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mâniile, neînţelegerile, dezbinările, certurile de partide,
pizmele, uciderile, beţiile, îmbuibările şi alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.
Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia,
blândeţea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.
Cei ce sunt ai lui Hristos Isus şi-au răstignit firea pământească împreună cu patimile şi poftele ei.
Dacă trăim prin Duhul, să şi umblăm prin Duhul.

Nu am inteles nimic!
Tema era "fuga din Biserica" Marea curva a noului Babilon, cea profetita in Apocalipsa.
Te rog ramai la aceasta tema!
Incearca sa eviti subiectul cu Legea pentru ca toti crestini nu sunt sub Lege, pentru ca insusi crestinismul, este scos de sub Lege, prin faptul ca voi considerati ca fiind Lege niste invataturi date de un rabin!

> Nu poate sa fie vorba de Biserica crestina. <
da care biserica s-a nascut la Roma?
Nu cea crestina?
Nu aceasta biserica prin conducerea ei a fost mai desfranata ca o tarfa si nu s-a desfranat ea, conform citatului cu imparatii lumii?
Care biserica nascuta din orasul Roma, este si azi in cardasie cu regii, imparatii si presedintii lumii?
De ex. vedem ca si in Romania tot biserica crestina sta la masa cu conducatorii statului!
Asa ca unde iti este nelamurirea?

| Varahil a răspuns:

Noroc mare pentru noi,ca tu,ala care ai inteles,te-ai "salvat",ca sa ne informezi si pe noi...
Baiete, cauta-te, ca-i dezastru...

| soimos explică (pentru Varahil):

Nu-i bai!
Acu e si randul meu sa fac dezastru (in religie) ca voi tot ati facut dezastre de dezastre in cei 2000 de ani de cand prostiti lumea!

Noroc ca ati fost atat de prosti si i-ati pus pe evrei sa va scrie Biblia voastra crestina, ca aia s-au rahat in supa voastra crestina in timp ce scriau, si mie astazi imi este mai usor sa scot la suprafata bucatelele de rahat, ca sa le vada si altii si sa nu puna gura pe ele!
Pricepi?
Sau poate vrei sa iti desenez?

| Varahil a răspuns (pentru soimos):

Sincer,nu te cred in stare nici sa desenezi,cu atat mai putin sa faci dezastre in Biserica! Iar ceea ce ai zis ca ai pescuit, pastreaza bine, poate il folosesti mai tarziu pentru tine.

| soimos explică (pentru Varahil):

Pai dovada ca sap la temelia bisericii este chiar forumul meu!
In rest nu cred ca pot inebuni intr-atat incat sa iau cuvintele Diavlului drept "sfanta scriptura", am zis Diavol pentru ca voi crestinii nu aveti Dumnezxeu, ca daca il aveti n-ar fi furat parintii bisericii voastre scripturile unei alte religii ca sa va impaunati voi ca niste mincinosi cu faptul ca si voi aveti o "sfanta scriptura FURATA" si modificata!

| costis a răspuns (pentru soimos):

Tu sa faci dezastru in religie? Esti doar un ciupalac care mai trage parturi pe site-uri. E adevarat, insa, ca stilul tau e mai jos decat al unui pietar.

| soimos explică (pentru costis):

Da mai ai dreptate, tu esti cel mai mare si mai tare cocos de pe gramada de gunoi, si din pacate tot gunoiul care ti-a intrat zilnic in cap, tu il versi pe gura, pacat ca o faci pe acest forum si nu acasa la tine pe gramada de gunoi unde te crezi chetz de duba!

Exact ce spuneam...

Ce'sti asa iritat, Ciupalache? Iti ies dintii? Nu te mira ca nu iti raspunde nimeni, e normal sa nu fii bagat in seama. O sa te obisnuiesti.

| soimos explică (pentru costis):

Pai este exact asa cum mi-am inchipuit!
Si anume ca sunteti atat de prostiti de religie incat fie ca nu sunteti capabili sa raspundeti la intrebari, fie ca nu va convine, dar si intr-un caz si altul, sunteti dovada vie a faptului ca sunteti cu cca 100 de ani in urma tineretului din occident, si asta v-o zice cineva care traieste in occident de cca 25 de ani, si este bine ancorat ion realitate!
Nici nu este de mirare ca niste tineri ca vo, i va faceti peste tot tara si neamul de ras, daca sunteti atat de "inteligenti" cat dovediti pe acest forum!

| soimos explică:

Uite, vezi tocmai postarea ta, scrisa din p de v crestin este cea mai buna dovada ca voi crestinii nu sunteti decat niste prefacuti, care vorbesc prostilor despre iubire, in timp ce voi sunteti niste balauri gata sa te rupa!
Evident ca am ceva cu Biserica Crestina!
Poi nu a ucis ea zeci de milioane de oameni nevinovati doar pentru faptul ca nu au acceptat sa fie balauri ca tine?

Si in plus de asta, vad ca nu ti-ai dat seama ca eu am citat din Apocalipsa...deci nu trebuie sa te superi pe mine ...ci pe "dumnezeul" (cu coada) care a inspirat-o!

| sonny89 a răspuns (pentru soimos):

Habar n-am de unde ai citit. Nu m-a atras niciodata studiul religiei si al istoriei. Si lasa-ma cu texte d-astea de genul "biserica a ucis milioane de oameni". Eu n-am ucis niciun om pana acum, n-am nicio treaba cu masurile luate de Biserica pentru a-si sustine doctrina. Si, apropo, eu ti-am vorbit direct, nu te-am luat cu "iubire" si alte d-astea sa spui ca-s prefacut.

| soimos explică (pentru sonny89):

> Si lasa-ma cu texte d-astea de genul "biserica a ucis milioane de oameni". Eu n-am ucis niciun om pana acum,<
Asta este un adevar necontestat!
Faptul ca tu si cei de la tine din biserica nu au ucis pe nimeni se datoreaza faptului ca Ro este un stat Laic si nu unul religios, ca daca ar fi fost un stat religios crimele erau ca BunaZiua, asa cum au fost aproape 2000 de ani neintrerupt.
Oare un tanar ca tine cand intra in Mafie, adica intr-o organizatie criminala care a ucis, este vinovat ca o face si o sustine financiar?
Daca nu te-a atras religia, la ce te bagi, mai ales daca nu Sti?

Ma bag pentru ca tu incerci sa convingi niste oameni (pe site-ul asta mai mult copii, acestia fiind mult prea vulnerabili) ca religia in care majoritatea din noi au fost educati e o mare minciuna. Personal, nu pot dovedi ca te inseli in privinta asta insa tu incerci sa folosesti aceeasi metoda pe care o condamni. Nu trebuie sa fi citit mult ca sa iti dai seama de unele lucruri, dar tu, prietene, esti mai fals si mai prefacut decat noi toti la un loc.

Mda, atunci cand rostesti un adevar mai dur, adica unul care nu place urechilor obisnuite cu minciuna, trebuie sa te astepti sa fii considerat mincinos!
Din pacate pentru tine, pozitia ta este valabila in tarile inapoiate,(ca si tine) in lumea civilizata din occident, majoritatea tineretului si-a luat ramas bun de la prostiile religioase, ceea ce este inca o dovada ca voi sunteti mai inapoiati ca ei, ca sa nu zic retardati de-a binelea!

Inapoiat esti tu, pielea ****! Consulta, prietene, un psihiatru! In primul rand, n-am zis ca minti, tocmai ti-am precizat ca nu sunt in masura sa confirm sau sa infirm ceea ce sustii tu! Ceea ce acuz eu, e modul in care tu "ataci" alta religie, in speta, crestinismul. Si faptul ca tu incerci sa convingi pe toata lumea ca ai dreptate. In al doilea rand, te-am catalogat fals/prefacut deoarece tu incerci sa convingi lumea prin aceleasi metode parsivesti pe care le-au folosit "Bisericile" pe care le urasti, adica, oarecum fortat, relevand partilee rele. Ce nu intelegi tu de aici? Vrei sa-ti desenez? Spun ca DACA VREUNUL VA DORI SA SE ALATURE RELIGIEI TALE, TREBUIE SA-L LASI PE EL SA GASEASCA ACEASTA CALE!

Religia mea e ateismul, si nu impun nimanui sa creada ca mine sau sa se alature mie!
Eu doar vreau sa arat tinerilor de pe acest forum ce murdara si cat de criminala sau cat de prost e facuta religia crestina, si cat de limitati sunt aceia care isi schimba viata in functie de cerintele ei, si astfel isi prin manipularile unor sarlatani care viseaza sa traiasca in carca lor, isi rateaza singura viata pe care o au!
Cu alte cuvinte eu contrabalansez balanta dezechilibrata in orele de religie cu scopul de a scoate tinerii de sub mirajul acestui blestem.
Si asta o fac sincer si nu prefacut!
Faptul ca tu nu intelegi acest lucru este o chestie ce iti dovedeste nivelul de intelegere, si cred ca stii ca intelegere se cheama inteligo, si acest inteligo este parte componenta a unui cuvant care tie iti cam lipseste!

| soimos explică:

Si totusi nimeni nu se incumeta sa raspunda la aceasta intrebare?
Numai injuraturi aveti in cap si in gura de Sfintele Saturnalii?

| tbogdan22 a răspuns:

Parintele Ilarion Argatu spunea: "In vremurile din urma dracii vor predica din usa altarului" in continuare spunea (nu imi mai amintesc exact cuvintele lui de aia nu le-am mai pus in citat) cum ca se vor gasi alti oameni care nu vor purta haine preotesti in afara bisericii care vor propovadui cuvantul Domnului.

| soimos explică (pentru tbogdan22):

Eu nu am niciun parinte cu numele asta, si ce spun niste sarltani mincinosi nu ma intereseaza!
De ce sarlatani?
Pai asa le zice si Isus, probabil ca isus stia ca aia fac o intermediere intre Nimeni si Nimic, si pentru intermedierea asta percep bani de la pensionarii saraci care nu au bani de lemne si medicamente, ca niste porci nesimtiti ce sunt!