| soimos a întrebat:

As dori sa-mi explice cineva la ce se refera acest verset in care chiar "apostolul" Pavel vorbeste despre "puterea" sangelui Isus:

Evrei 9.13. Căci dacă sângele ţapilor şi al taurilor şi cenuşa junincii, stropind pe cei spurcaţi, îi sfinţeşte spre curăţirea trupului, 14. Cu cât mai mult sângele lui Hristos

Nu vi se pare ca se vorbeste de curatirea trupului si nu a spiritului sau a constiintei.

Ce sa intelegem din acest verset?
Oare Pavel ne spune ca sangele lui Isus Christos este mai bun de spalat fundu?

24 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Omul este format din trup, duh, si suflet.Pacatul il comiti in acest trup, deci ai nevoie de iertarea lui Dumnezeu si El iti spala toate pacatele si faradelegile tale.Sangele lui Isus te curata de orice pacat, dar numai prin pocainta.

Răspuns utilizator avertizat
| xname23 a răspuns:

Cred ca tu intelegi despre ce e vorba, dar ai postat intrebarea asta pentru amuzament

| soimos explică (pentru xname23):

Fi sigur ca m inteles prea bine!

Amuzamentul meu este sa scot in evidenta tampeniile pe care le contine Biblia, cu scopul de a-i trezi pe adormitii care mai cred in ea!

| xname23 a răspuns (pentru soimos):

Ce pentru tine reprezinta aberatii pentru altii(printre care si eu) sunt lucruri serioase. fiecare ramane cu parerea sa si fiecare incearca sa convinga alte persoane, ca are dreptate. noapte buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacatele le faci in trup! La asta se refera!

| soimos explică (pentru anonim_4396):

Poi tot as am inteles si eu!

Adica te speli cu sangele lui Isus pe partea cu care ai pacatuit!
Nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru soimos):

Nu! Sangele lui Hristos altfel spus jertfa Lui iarta de pacate! Spala in acest context are sens de a ierta, a inlatura, a curati dar nu in sensul material!

Nici tu n-ai inteles!
Sacrificiile rituale se fac in fiecare an!
Din ce cauza crezi ca Isus spune asta:

"Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea, şi să Mă urmeze." Ev.Matei 16:24

asa ca nu mai vorbi daca nu cunosti Biblia!
Tu crezi ca eu pun intrebarile asa a proasta, adica asa cum crezi tu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru soimos):

Adica sa sufere batjocura altora, si chinurile pe care altii i le pricinuiesc nu sa se bata in cuie pe un lemn!

Nu nu!
E vorba de tot tacamul!
Incepand cu batjocura si pina la crucificare, ca doar nu pe degeaba zice Isus asta:
"Sa nu vreti sa veniti la Mine ca sa aveti viata!" (Ioan.5