Pai nu stiu de ce spun unii ca a zis Isus sa nu mergem la bise
sami de-a versetul din biblie
noi credem in EL ca la El e adevarul El insusi e Adevarul
si daca ai fii intr-o biserica crestina ai vedea minuni la rugaciunile oamenilor credinciosi
daca vrei dovezi ca exista si daca vrei sa afli de ce credem in EL vino la o biserica si afla
nu stiu cum sa sa-ti zic la ce biserica sa mergi pentru ca mi-e frica de reactiile celorlalti dar spun ca sa mergi la o biserica penticostala
spun inca odata religia nu mantuieste ea doar iti spune ce sa faci
religia iti spune adevarul despre ce trebuie sa faci
Se pare ca s-a creat multă agitaţie pe aici.Am văzut mai multe personalităţi aici, oameni inteligenţi cărora nu le este frică sa îşi puna întrebarea de ce nu putem alege ce vrem si alţii care sunt incuiati si vor sa trăiască toată viaţa ca nişte nepăsători.Crestinismul este impus la noi in tara degeaba se spune ca putem alege orice religie vrem si asta am văzut din posturile dumneavoastră de exemplu, daca cineva ar spune ca este de alta religie toată lumea ar sari pe el si logic ca in momentul acela omul se simte psihic prost si preferă sa fie ca toţi ceilalţi fara dreptul la libertate si doar într-o turmă.Imi este frică de oameni fara personalitate, oameni care se cred conventionali pentru ca aceşti oameni nu înseamnă nimic decât un numar infinit de clone...
Da ce-s prost?
mai bine ard crucifixul ca e din lemn!