| FilipSorin a întrebat:

As putea gasi pe aici oamenii pocăiți/creștini care citesc cuvantul Domnului zi de zi, se roaga, etc si ar dori sa fim prietenii?
Chiar as dori sa găsesc persoane de genul, eu sunt pocăit și sunt cu inima si suflet bun, imi place sa fac numani bine si voia Domnului.

18 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Nu există să fii "pocăit". Pocăința e o stare continuă a omului și nu se termină până la moarte sau apostazie.

| FilipSorin explică (pentru CostinAlamariu):

...
Informeazate pe google si ia vezi ce spune

| CostinAlamariu a răspuns (pentru FilipSorin):

Mă refer la cuvântul în sine. "Pocăit" dă senzația de acțiune încheiată; corect? Ca și făcut, spus, omis, etc. Toate astea reprezintă ceva încheiat. Pocăința nu se încheie decât la moarte deci nu vă mai numiți "pocăiți". Vă atribuiți niște virtuți pe care nu le aveți

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii nu cred ca se fac pe net, mai ales dacă te despart km de cealaltă persoană. Dar, dacă ai întrebări sau lucruri pe care vrei sa le dezbați, nu știu, poți sa îmi dai mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| FilipSorin explică:

De unde stii? Total greșit ce ai spus, una e sa fii crestin si alta e sa fi pocăit

| Lenuța123cute a răspuns (pentru FilipSorin):

Pocăit înseamnă schimbarea minții, transformat, nu înseamnă să ai o relgie un cult! Creștin înseamnă să ai o relație cu Dumnezeu prin Isus Hristos, și să faca voia lui Dumnezeu.

| FilipSorin explică (pentru Lenuța123cute):

Foarte adevărat ce ai spus si inca un lucru important, relatia nu religia

| doctorandus a răspuns (pentru Lenuța123cute):

Un loc comun din critica istorica este ca Isus nu a fost crestin.

| FilipSorin explică (pentru doctorandus):

Frate vad ca esti de pe alta planeta, Isus a fost creștin, El a fost si este fiul Lui Dumnezeu si Dumnezeu locuia in Isus iar Isus in El

| doctorandus a răspuns (pentru FilipSorin):

"Isus a fost creștin"--hmm... nu! Cu exceptia celor fundamentalisti sau fanatici, aproape toti istoricii Bibliei si ai crestinismului sunt de acord ca Isus *nu* a fost crestin.

| FilipSorin explică (pentru doctorandus):

...
a fost si este crestin, nu este adevarat ce spui, citeste biblia si convinge-te singur

| FilipSorin explică:

Da dar aici spui despre altii oamenii care spun ca sunt "crestini"
Pocăiți sunt mult mai credincioși si fac voia Domnului

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Amin! Domnul sa te ajute în continuare sa-i ramai credincios

| FilipSorin explică (pentru TeiubesteDumnezeu):

Amin, si pe tine, Domnul cu tine si sa te binecuvânteze

| bettybetty a răspuns:

Prezenta 0happy

| Raspundebine1 a răspuns:

Pocaitii sunt niste evrei

| FilipSorin explică (pentru Raspundebine1):