Copii, copii, lasati fata-n pace.
Pai, poti incepe cu ceva usor:
-Unde se afla sufletul in corp?
-Cand apare sufletul in corpul uman?
-Crezi ca sufletul este legat de constiinta? Pune-l sa si argumenteze.
Tu dacă îl cunoști știi cum să-l iei, ce să-l întrebi.
Și normal, o să-l întrebi ceea ce te roade pe tine, ce ai vrea să știi, să-i vezi și alte păreri...
Intreaba-l pe prietenul tau cat face 123, 54354 la putearea a 2-a, clar nu iti raspunde prin da sau nu ))) _)_
Acel 'draga' erai tu dar se pare ca creierul tau ii mai neted decat patinoarul meu incat sa bagi de seama ca tie m-am adresat cu acest apelitiv. In fine, nu ma mai chinui sa ajung la o intelegere cu cineva care din prima ma ia de proasta pentru ca nu merita.Pacat ca exista oameni din astia care fara sa cunoasca o boaba despre viata altora cred ca pot sa judece si sa-si bata joc de altii. PS: gagica se spune la fete de obicei. Al meu e gagiu (asa ca de fapt divers ca sa ti se mai deznetezeasca creierul)
Mda...cred ca ar fi mai rau decat 'da' sau 'nu' ca nici nu mi-ar raspunde. Pauza publicitara ar fi la el in creieras
Sărut mîna c am ce întrebări despre suflet ai dorii să îi pui? S au cît de pregătită esti tu pe acest subiect incît să nu te faci de rîs, ce crezi tu despre suflet?
De ce î ti bati joc de ea? Te crezi m ai destept spunîndu i aceste lucruri? A te crezi bărbat si ce ai zis că ai dreptul să domini o femeie? Păcat dacă gîndesti astfel, lasă o să întrebe că e site opublic nu esti numai tu pe el.
In primul rand mersi ca mi-ai luat apararea! frumos din partea ta chiar daca nu ne cunoastem. Iar referitor la subiect as vrea sa te intreb ca oare de ce m-as face de ras daca l-as intreba ceva serios? prietenul meu e baiat serios. Intotdeauna imi raspunde la intrebari. Referitor la suflet poate ceva legat de viitorul, trecutul, gandurile, tristetile si sentimentele lui l-as intreba.
Sărut mîna asa e frumos ca un băiat să i a apărarea unei domnișoare, poate am folosit un cuvînt ne potrivit cînd am zis că te faci de rîs, nu am vrut să sune așa, eu crede am că doresti să îl întrebi de suflet din punct de vedere religios, si de aceea am zis să nu te faci de rîs. Mă bucur că ai găsit un băiat serios, răbdător si atent cu tine, scuză mi indiscretia ce vîrstă ai?
Stii ce spune Biblia despre sexul inaintea căsătoriei?
Întrebările tale pe care doresti să i le pui lui sînt profunde si dau de gîndit. Sigur o să fie o temă interesantă si răspunsurile lui vor fii pe măsură interesante.
20 de ani am. Referitor la tema religioasa pot spune ca am mai discutat cu el din acest punct de vedere si nu m-am facut inca de ras
Mă bucur mult,. si i ti doresc mult succes in tot ce faci, el cîti ani are?
Da stiu. Spune ca e pacat. Si i-am spus asta insa nu prea ii vine sa creada ca e pacat fiindca el considera ca daca exista dragoste atunci nu e pacat. Insa nu se stie daca aceasta dragoste o va simti si peste 5 luni sa zicem. Si daca cumva ar fi vorba sa ne despartim atunci faptul ca odata m-a iubit n-a avut nicio importanta pentru ca daca se sfarseste inseamna ca niciodata nu m-a iubit cu adevarat.
Multumesc el 22 are. La facultate ne-am cunoscut. El acuma a terminat.
Daca-l iubesti, fii tu insati, lasa prostiile.intrebari interesante? pai tu vrei sa-i verifici cunostintele ori sa epatezi.asta e orgoliu nicidecum iubire.mai stiu doi care stateau cu dexul langa ei, sa vada care e mai destept, certandu-se de la orice cuvant ori expresie scoasa pe gura.acu nu mai sant impreuna.erau prea destepti unul pentru celalalt.
In sfarsit a inteles cineva esenta cerintei mele! multumesc. Primesti si fundita!
Nu inteleg de ce trebuie filosofat atata pe langa si pe dedesupt.Nu-i vorba de orgoliu si nici de desteptaciune. Ne intelegem foarte bine, comunicam mult si nu-i vorba ca nu sunt eu insami. Era vorba doar de intrebari la care sa-mi poata raspunde mai argumentat si detaliat ca sa reusesc sa-i cunosc gandurile, sentimentele si conceptiile lui mai profunde despre care nu-mi vorbeste.Am cerut idei nu si parerea voastra despre o persoana pe care n-aveti cum s-o cunoasteti doar dupa cerinta pe care a pus-o.