| Alysée a întrebat:

As vrea sa intreb ce parere aveti despre poltergeist, credeti ca e adevarat, pentru ca eu cunosc un caz in care un om so mutat intr-un ap nou si se misca mobila, se aprindea lumina chestii de genul iar cand a vrut sa cheme un preot facea mult mai urat. apoi a vrut sa se mute din casa si tot asa nu il lasa spiritul. cand sa hotarat so lase balta sa domolit. acum so invatat sa traiasca cu el. a, si uneori lasa mancare in farfurie sau apa in cani si dimineata cand sse trezeste nu-i nimic.parintii lui sau spanzurat ambii, desi nu duceau grija zilei de maine.este adevarat nu am vorbit eu cu persoana in cauza dar este nasul unui unchi. ce explicatie stiintifica ar avea chestia asta? va zic sincer ca nu e nimic inventat. unchiul meu i-a zis tatei iar tata mie.

3 răspunsuri:
| chrystyan21 a răspuns:

Cred si eu, dar insa nu stiu care ar fi explicatia, probabil sunt niste amintiri sau niste forte care tin spiritul in casa

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ar trebuii sa inveti gramatica limbii romane dupa aceea sa-ti faci probleme cu fantomele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred, s-a demonstrat ştiinţific că o fantomă/nălucă/spirit nu are forţa de a împinge un pahar dapoi să mişte mobila oh go on
Nu mai crede în aşa ceva îţi umpli capul cu prostii. Şti cum s-a ajuns la chestia cu fantomele?
Mai demult, bătrânii înapoiaţi credeau în asta, şi din moşi strămoşi şi în 2011 nu s-a scăpat de boala asta cu fantomele.
Poate, acei oameni aveau depresie sau alte boli, există o explicaţie logică, şi cu mâncarea sau apa poate o bea el noaptea şi nu ştia sau o mânca, sau poate avea pisică în casă sau câine.
Dar crede-mă nu există fantome, cei care arată asta pe internet si pe TV o fac doar pentru multe vizionări, cu cât sunt mai multe vizionări cu atâţi mai mulţi bani.
Numai bine, toate au o explicaţie logică, morţii cu morţii, vii cu vii.