| Kabuto79 a întrebat:

As vrea sa stiu cati satanisti se afla pe acest site, ce fel de satanisti, cat de informati sunt in satanism si dc au ales aceasta religie.
Ps : fara morala crestin

Răspuns Câştigător
| casablanca40 a răspuns:

All hail Satan!

54 răspunsuri:
| chazz a răspuns:

Nu sustin satanismul. Vreau doar sa te intreb daca poti face rau oamenilor, ceva?

| Kabuto79 explică (pentru chazz):

Satanisti sunt mult mai pasnici decat crestinii, nu stiu prea multe despre satanisti dar asta ti-o pot garanta. Satanisti respecta regulile mediului in care se alfa. Si da poate face mult rau unui om dar diferenta dintre crestini si satanist este ca daca nu esti cu noi nu inseamna ca esti inamicul nostru... satanisti nu au inamici ( crestinii ne urasc si ne considera inamici lor, nu noi pe ei). Satanistii fac rau oamenilor doar in scopuri defensive

| Kabuto79 explică (pentru chazz):

Satanisti sunt mult mai pasnici decat crestinii, nu stiu prea multe despre satanisti dar asta ti-o pot garanta. Satanisti respecta regulile mediului in care se alfa. Si da poate face mult rau unui om dar diferenta dintre crestin si satanist este ca daca nu esti cu noi nu inseamna ca esti inamicul nostru... satanisti nu au inamici ( crestinii ne urasc si ne considera inamici lor, nu noi pe ei). Satanisti fac rau oamenilor doar in scopuri defensive

| Cosmin_Banu_1997 a răspuns:

Si...cum e in clasa a 6-a?

| ArinaRya a răspuns:

Eu sunt crestina dar nu urasc satanistii. Si gresesti enorm spunand ca, crestinii urasc satanistii. Daca un crestin este unul cu adevarat crestin
(cu isus) nu doar cu numele, atunci stie ca cea mai mare Lege este "iubeste pe toti" happy. Un crestin nu va cunoaste ura, si nici nu o va impartasi. Cat despre satanisti, crezi ca Satan iti ofera ceva bun? Nu stii ca atunci cand Dumnezeu iti ofera ceva bun, satan iti ofera ceva "si mai bun"? vine cu oferta lui proprie care pe moment pare impecabila, perfectahappy. dar e doar o amagire

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Daca stai inchis intr-o casa toata ziua si normal ca nu iei contact cu realitatea, poti ajunge si asa.

In orice caz, trebuie sa ne inchinam Creatorului, si nu neaparat creatiei, nici decum celei cazute!

| Kabuto79 explică (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

Da stau inchis intr-o casa... din cauza discriminar.

| Kabuto79 explică (pentru ArinaRya):

Esti crestina deoarece familia ta este crestina. oamenii ca tine merita tot respectul.

| ArinaRya a răspuns (pentru Kabuto79):

Mama mea este ortodoxa, mi-a interzis tot timpul sa merg in bisericile penticostale si mereu au existat certuri pe tema asta. Mi-a spus chiar ca existenta Bibliei in casa noastra atrage raul (desi este o tampenie). Dar stiu ca Domnul ofera multe incercari oamenilor care Il cauta, am trecut peste toate. Din imaginea pe care observ ca o ai la profil inteleg ca ai o legatura cu satanistii? sau ca nu esti un credincios devotat?

| RAY a răspuns:

Tu crezi ca exista satana?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce sunt atee nu cred în nimic, în absolut nimic. Dar m-ar interesa să aflu mai multe despre această religie din moment ce unii dintre noi sunt catalogaţi drept satanişti având ca repere nişte lucruri penibile...

| Zenit313 a răspuns:

Nu sunt satanist, sunt ateu.
Pentru ca sunt contra moralitatii crestine, din acest punct de vedre, pot fi considerat satanist.

Cunosc morala si idealurile sataniste pentru cultura mea generala, dar nu sunt de acord cu acestea.

| KristalPop a răspuns:

thinking
Tradiţional. Motivul pentru care am ales această religie a fost simplu: a reprezentat partea răului. Dar acum sunt ateu.

| OOOLEOOO a răspuns:

Am intalnit doar un satanist pe site ''Anonim304'' pe care il vad chiar implicat in cultura asta, sustinea ca este satanist spiritual...iar ''live'' niciodata.
Sunteti cam retrasi, insa va gasesc fascinanti.

| Kabuto79 explică (pentru OOOLEOOO):

Si eu tot spiritual

| Kabuto79 explică (pentru KristalPop):

Satanismul nu reprezinta partea RAULUI

| KristalPop a răspuns (pentru Kabuto79):

Aşa e, reprezintă partea BINELUI.

Satanismul nu reprezinta nici o parte... vorbesti de parca te-ai afla in anime.
Personaje negative si pozitive.

Mă înţepi profund în p*** cu aceste cuvinte ofensatoare.
Din ce-am citit eu prin cărţi şi pe diferite site-uri am crezut că Satanismul reprezintă partea întunecată. Din păcate eu n-am fost aşa un satanist înrăit ca şi tine să fiu aşa documentat.

Daca nu sti dc vorbesti? Eu am fost invatat ca daca nu stiu sa ascult si sa tac si dupa ce o sa ma documentez in domeniu o sa pot vb si contrazice.
Si lasa-ma sa ghicesc : esti crestin

Citeşte şi află ceva nou.
Satanismul reprezintă partea întunecată.
http://www.bisericasatanista.org/de-ce-devin-unii-oameni-satanisti.html
Nu contează ce fel de satanism e, e satanism.

... Tu ai citit doar coperta?, k lasa incheiem discutia

Mai bine.
Nu vreau să mă reatragă anturajul.

| usuk a răspuns:

Dupa parerea mea, oricine isi alege o "asa-zisa" religie, nu numai ca si-a pierdut respectul meu dar s-a si transformat intr-o fiinta submediocra
religia e probabil cea mai mare prostie inventata de catre om si, chiar ar trebui sa fie impropriu spus un lucru ce tine de religie sau religii(plural care nu ar trebui sa existe)

| Kabuto79 explică (pentru usuk):

Religia nu e o prostie, prin religie anumiti oameni au ajuns la o putere inimaginabila si o avere la fel de mare, deci a fost facuta cu un scop.

| usuk a răspuns (pentru Kabuto79):

Nici nu stii cata dreptate ai! prin religie se castiga bani, asta ar fi unul din multele motive pentru care religia chiar este o prostie(sau cel putin pentru mine)
cat despre putere, si aici ai dreptate!
multi oameni ii ridica in slavi pe marii asa-zisi "indrumatori ai sufletului" si ii lingusesc peste masura, doar doar vor dobandi "viata eterna">o asa injosire a caracterului uman n-am mai vazut nicaieri in alta parte..intradevar.

| chazz a răspuns (pentru KristalPop):

I s-a spalat creierul rolling on the floor.
I-am pus intrebarea la misto sa vad ce zice.
Daca satanistii sunt oameni buni, penisul meu va avea 30 cm :X.

| Kabuto79 explică:

Intr-adevar* scuze pentru gramatica

| Kabuto79 explică (pentru usuk):

Omul face orice pentru putere

| chazz a răspuns:

Oke,am fost ateu si stiu ca Dumnezeu este creatorul nostru.
"O-m traii si o-m vedea".
Deci satan e bun? Ne vrea binele?