| Cristocentric a întrebat:

As vrea sa stiu un lucru. Este cineva care poate sustine cu tarie ca e ateu?

50 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns (pentru EmaS):

Ce dovezi?

| RAY a răspuns (pentru Cristocentric):

Sunteti 2,1 miliarde de crestini de ce nu dati acea mancare celor nevoiasi, eu nu pot da vina pe ceva imaginar, nici nu dau

laughing) Da, buna incercare, dar site-ul e jalnic. Creationismul e fals din toate punctele de vedere. A fost desfiintat total de dovezi si de oamenii de stiinta. Crezi ca universul are 6000 de ani, ca oamenii se trag din adam si eva, ca evolutia e falsa, ca stelele au fost create dupa pamant, ca noe a adunat toate speciile de animale din lume intr-un vapor, ca a existat un potop care sa acopere intreaga lume? Toate aceste lucruri au fost dovedite false rand pe rand de stiinta. Dar daca ti-e frica sa vezi adevarul...

| EmaS a răspuns (pentru sublime89):

O sa te convingi si tu care este Adevarul, dar poate va fi prea tarziu!

Iar tu daca n-o sa-l afli in timpul vietii tale, n-o sa-l mai afli nicicand.

Eu am cautat si am gasit. Nimeni si nimic nu ma poate convinge ca nu exista. El locuieste in inima mea.

Te asigur ca e totul in imaginatia ta.

Si eu te asigur ca atunci cand L-am cunoscut pe Dumnezeu cu adevarat, viata mea a luat o intorsatura cu 180 de grade si toate posesiunile si comorile ce le aveam si-au pierdut valoarea si stralucirea. El este soarele meu.

De auto-sugestie ai auzit?

Sigur ca am auzit. Dar Dumnezeu este cat se poate de real. Asculta rugaciunea si raspunde la ea. Dumnezeu face minuni pentru cei ce se incred in ei. Dumnezeu aduce pacea si iertarea, bucuria mantuirii. Lucruri dupa care tanjesc toti oamenii, insa nu le gasesti decat la Dumnezeu. Sunt milioane de crestini care au experimentat puterea si iertarea lui Dumnezeu, milioane de vieti care au fost transformate care au primit un sens, o directie.

Uite sa-ti pun o intrebare, daca zici ca el asculta rugaciunile si face minuni. Tu crezi ca d-zeu vindeca bolnavii daca acestia se roaga, nu? Atunci de ce nu a vindecat niciodata vreo persoana care are un membru amputat? Aia crezi ca nu sunt credinciosi, crezi ca nu se roaga mult? De ce nu face d-zeu niciodata aceasta vindecare, acest miracol daca el poate face orice?

Dumnezeu a inviat din morti!
http://www.youtube.com/watch?v=tDGVg32qgVI

De ce nu-mi raspunzi la intrebare? Lasa-ma cu alfa omega ca i-am vazut ce mincinosi fara obraz sunt.

Vezi, la fel ai spune si despre mine, daca ti-as spune ca am vazut pe cineva care avea un pivior mai scurt decat celalalt si in urma rugaciunii, picioarele au devenit egale.

Ca ai vazut tu nu e dovada. Trebuie sa vada toti, mai ales comunitatea stiintifica. Iar pana acum nu s-a intamplat niciodata ca cei cu amputari sa fie vindecati. De ce oare? O sa zici ca "d-zeu lucreaza in feluri misterioase", asa-i? Da, aia-i singura scuza cand nu poti explica ceva. Pana la urma, nicio vindecare nu e miraculoasa. Pur si simplu organismele au aceasta abilitate uneori, sa lupte pentru supravietuire.

Sigur ca da! Stiam eu...

| Mercorea_Petrica_1995 a răspuns (pentru sublime89):

Dumnezeu ii vindeca pe cei ce se intorc la EL, cei care dupa vindecare isi vor petrece viata in smerenie si vor trai cu frica de DUMNEZEU

| sublime89 a răspuns (pentru Mercorea_Petrica_1995):

Nu mai spune? si pe aia cu amputari ii vindeca? Ai vazut tu? :O

| Boobee a răspuns:

Da...prezent...inca 1 Ateu!