Cat de dastepr esti matale, uimitor, si de unde stii, ai fost pe acolo cand alea se perpeleau?
De ce dragi crestini planuiti un nou evul mediu? sa stiu, in trecut ati omorat tot ce ati prins peste tot in prezent faceti la fel, macar sa stim restul de 5, 5 miliarde de persoane, dar stai ca incepeti intre voi prima oara, tu nu esti crestin ti-o spun cu toata sinceritatea, iisus a spus ca a venit pentru pacatosi
De 28 de ani traiesc printre voi,nu exista crestini,o spun de cate ori vrei tu,nu exista nici un crestin in Romania,Romania o tara plina de hoti,corupti,pedofili, criminali, barfitori, uraciosi, prosti, idioti, pe 25 decembrie v-ati impuscat presedintele si tu imi vorbesti de credinta, ma lasi
Ce legatura are existenta crestinilor cu prezenta mea aici,pentru voi toti care nu sunt de secta voastra sunt diavoli,imorali, pacatosi in concluzie va credeti iisus pe pamant in fine, fiecare se poate exprima liber, asta e TPU, TPU nu inseamna propaganda religioasa crestina acolo scrie categoria religie nu crestinism, fiecare se poate exprima liber fie ca e religios sau nu
Iar nu ai inteles nimic, nu este vorba de existenta ta propriuzis ci in realitate de "suferinta ta". Este irational sa stai printre cei pe care nu ii apreciezi dar totusi stim ca exista si unii carora le place sa se schinjuiasca singuri. Uite iti dau un exemplu, mie daca nu imi place echipa Steaua nu ma duc la meciurile ei, normal. Dar tu gramada peste cei pe care ii detesti sau poate esti "nehotarat".
Un creator progreseaza in realizarea unor creatii din ce in ce mai complexe. Ce spui tu acolo incalca legile fizice si ratiunea si logica. Daca un pirotehnist plaseaza bombe aleator si dozeaza bombele aleator nu se va mai construi nici un tunel. Explozie controlata. Chiar si o bomba atomica produce o explozie controlata pentru ca radiatiile emise respecta legi fizice precise.
A creator is progressing into making more and more complex creations. What you say there violates physical laws and reason and logic. If a pyrotechnist places and calculates bombs in random manner, he will not build any tunnel. Controlled explosion. Even an atomic bomb produces a controlled explosion because the emitted radiations respect precise physical laws.
Inainte sa apara materia legile materiale sau fizice au fost prestabilite asa cum un proiectant concepe in minte ce va face si cum va face. Nimic din ce exista material nu a aparut din nimic.
Prior to materialization, material or physical laws were pre-established as a designer conceived in mind what he will do and how he will do. Nothing of what material exists appeared from nothing.
Am impresia ca cea mai noua(sper ca e corect) teorie(nu stiu daca a fost dovedita) este aceea cum ca totul ar fi format din unde. Daca este adevarat tot ce ni se pare noua asa complex poate sa fi fost creat de Dumnezeu "instant", adica deja "evoluat".
El este Ideal, Absolut; totul este din El si pentru El.
Totusi, tin sa cred ca totul a fost facut in asa fel incat Omul sa nu depinda de El, deci teoria conform careia totul a evoluat dintr-un anumit punct este verosimila.