anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asa cum un om poate observa si controla dispozitive prin unde electromagnetice dintr-un loc in celalalt capat al Pamantului fara ca acele unde sa fie vizibile tot asa Dumnezeu ar putea face la fel dintr-un loc fix in tot universul material tinand cont ca si neutrinii trec prin materie nedeviati si nefranati iar lumina trece prin vid nefranata si nedeviata. Iar un foton poate ocupa cu mai multi fotoni aceeasi pozitie in spatiu la aceeasi frecventa si in faza. Este posibil asa ceva?

10 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Cred ca intrebarea corecta este: "Ce motive am avea sa credem una ca asta?"
Ca asa exista o posibilitate si ca Mos Craciun sa existe, insa nu ne ajuta prea mult.

| oprescudorin11 a răspuns:

Nu cred! Lumina( fotonii), pot fi deviati, chiar absorbiti de asa numitele 'gauri negre' ..de aceea se numesc asa, caci depasesc vitez luminii.Neutrinii nu au sarcina electrica(zic unii-: aproximativ) nici masa fizica cunoscuta. Eu ii asemuiesc cu asa numitele particule gravitationale.Prin 'neutrin', oamenii de stiinta, au denumit acele particule care sunt insesizabile electric sau ca masa, care alaturi de ecuatiile matematice, pot explica logic(pe inteles uman ) EXISTENTA.
Acel ceva fara de care nici o ecuatie cuantica nu se poate identifica.
Este ca Sufletul nedetectabil dar EXISTENT!
Nu exista VID!
S-a demonstrat ca in orice forma de asa zis VID, exista procese cuantice!
Adica, daca faci intr-o camera vid, vei gasi prin metode palpabile ca totusi apar spradic particule. Greu de explicat in acest spatiu. La fel ca si discutia despre neutrini.
Este o brosura interesanta despre neutrini de Gabriela Ochioana, popularizata, in Stiinta pentru Toti!
Care 'lamureste ' oarecum aceste 'povesti' adevarate!
Neutrinii sunt energie fara masa si sarcina! Asemenea Iubirii Biblice!

| anonim_4396 explică (pentru oprescudorin11):

"Nu cred! Lumina( fotonii), pot fi deviati, chiar absorbiti de asa numitele 'gauri negre' ..de aceea se numesc asa, caci depasesc vitez luminii.Neutrinii nu au sarcina electrica(zic unii-: aproximativ) nici masa fizica cunoscuta. Eu ii asemuiesc cu asa numitele particule gravitationale.Prin 'neutrin', oamenii de stiinta, au denumit acele particule care sunt insesizabile electric sau ca masa, care alaturi de ecuatiile matematice, pot explica logic(pe inteles uman ) EXISTENTA.
Acel ceva fara de care nici o ecuatie cuantica nu se poate identifica.
Este ca Sufletul nedetectabil dar EXISTENT!
Nu exista VID!
S-a demonstrat ca in orice forma de asa zis VID, exista procese cuantice!
Adica, daca faci intr-o camera vid, vei gasi prin metode palpabile ca totusi apar spradic particule. Greu de explicat in acest spatiu. La fel ca si discutia despre neutrini.
Este o brosura interesanta despre neutrini de Gabriela Ochioana, popularizata, in Stiinta pentru Toti!
Care 'lamureste ' oarecum aceste 'povesti' adevarate!
Neutrinii sunt energie fara masa si sarcina! Asemenea Iubirii Biblice!" - vedeti ca s-a descoperit ca neutrinii ( "electron neutrino" ) au totusi masa de repaus dar foarte mica, undeva pe la 0.120 eV/c^2. Asta impreuna cu faptul ca neutrinii trec prin materie nedeviati si nefranati face ca aceste particule sa fie cu adevarat interesante si ca prin ele este posibil ca Dumnezeu sa observe si sa controleze materia. Fotonii sunt atrasi de gaurile negre pentru ca acestea au gravitatie foarte mare si pentru ca fotonii au masa de miscare chiar daca nu au masa de repaus.

| oprescudorin11 a răspuns:

Vezi tu? M-am gandit cumva, in 'spatiul si timpul' in care exist cu umilinta. Existenta oricaror particule sau concepte despre particule banuite cu mintea omeneasca, mai trebuie 'rumegate' in sensul demonstratiei formaliste( oamenii nu ar intelege altfel!).
Faptul ca si eu CRED ca orice este posibil, nu este o dovada, in sensul de a crea o repetabilitate 'artificiala'. Oamenii asta vor! Nici macar nu am acces la ultimile si uimitoarele descoperiri, desi le intuesc, doar atat!

| Mclaren12 a răspuns:

Adică vorbești de omnipotență? Atunci zi-i lui Yehova să-și miște un fir de păr din sprânceana lui omnipotentă și să scape planeta de boli. Numai un mizantrop n-ar face lumea mai bună dacă ar avea ocazia deci se deduce că Yehova urăște oamenii. Biblia o arată în nenumărate rânduri.

| anonim_4396 explică (pentru Mclaren12):

"Adică vorbești de omnipotență? Atunci zi-i lui Yehova să-și miște un fir de păr din sprânceana lui omnipotentă și să scape planeta de boli. Numai un mizantrop n-ar face lumea mai bună dacă ar avea ocazia deci se deduce că Yehova urăște oamenii. Biblia o arată în nenumărate rânduri." - faptul ca mentine conditii minime de viata pe Pamant inseamna ca Dumnezeu nu e mizantrop.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este posibil asa ceva.

| robotelulTPU a răspuns:

Doar prostia ta este neinfranata.

| robotelulTPU a răspuns:

Esti doar un fraier care a vizionat 3 documentare.

| anonim_4396 explică (pentru robotelulTPU):

Cu "trei" vorbe nu poti aduce argumente. laughing