De la preoţi n-ai ce răspuns să aştepţi. Ei au un răspuns standard pentru orice: "Încurcate sunt căile Domnului".
Nu au ce spune deoarece multi dintre ei sunt de acord ca toate astea sunt inventii, aiureli!
E cel mai simplu de inteles din toate chestiunile Bibliei motivul pentru care a fost nevoie de inviere si tocmai asta nu intelegi? A fost nevoie pentru a fi o marturie pentru oameni ca Dumnezeu are puterea de a-i invia si a le oferi o noua viata. Cat despre Maria, ea a fost o femeie simpla care a mai avut si alti copii cu Iosif si nu cred ca a fost urcata la cer, cel putin in Biblie nu ni se spune mai nimic despre ea decat ca la nascut pe Isus si apoi s-a impreunat cu Iosif ca toate femeile acelor timpuri.
Issus nu e nici un fel de Dumnezeu _ e un fel de pulifrici care a capusat (datorita clericilor) imaginea lui Dumnezeu! Atat! Nu e adevarat ce afirmi in legatura cu maria! Crestinii serbeaza "inaltarea maicii domnului"! In ce priveste relatia dintre Iosif si maria, acesta nu a fecundat-o pe maria! Am citit in biblie ca Iosif s-a aratat surprins cand a aflat ca maria e insarcinata si voia sa se desparta de ea (Am citit in biblie)! Cu alte cuvinte, daca cumva o fi existat acest pulifrici (issus), este copil din flori! Deci, nu iosif a foet tatal sau! Citeste in biblie si te vei convinge!
Cum sa nu-ti raspunda nimeni la o intrebare asa de simpla?
A Inviat pentru a arata ca El are putere si asupra vietii si asupra mortii, ca El biruie moartea prin El Insusi. Inviind, a dovedit ca El este mai presus de materialitate, ca exista o realitate superioara careia aceasta in care traim noi ii este subordonata.
Basme de adormit copiii prosti! Issus nici n-a existat ca mantuitor _ a fost o inventie a clericilor pentru a castiga putere!
Nu baiatu', nu a raspuns pentru ca nu era cum sa raspunzi unei asemenea nerozii! Ce sa faca Dumnezeu cu un cadavru, cu un les? Dumnezeu nu colectioneaza mortaciuni! El are nevoie doar de spirit, de duh, nu de cadavre! Imi poti raspunde tu?!
Oare de ce a fost nevoie sa fie inviat? nu a trait ca oameni si a murit exact ca ei?
1.Maria nu a fost ridicata la cer, chestia asta probabil ai luat-o din ceva carti ortodoxe si nicidecum din biblie care e mama tuturor religilor ce il promoveaza pe dzeu.
2. Potrivit bibliei Isus a inviat ca sa avem credinta in invierea mortilor si pentru ca de neprihanit ce era nu putea fi biruit de moarte.
Ce spui sunt doar basme! In ce priveste cea de-a doua problema, Maria a fost ridicata la cer _ nu asta serbeaza ortodoxii? _ inaltarea la cer a maicii domnului?! Eu, nu serbez fiindca daca nu cred in existenta lui Issus, deci nu sunt crestin!
Biblia nu e nici o mama a nici unei religii! E un plagiat dupa alte creatii literare, dupa alte confesiuni, printre care si cele pagane!
Biblia poate contine si ceva adevar, insa, in proportie de 90% sunt minciuni si plagieri!
Da asa e prietene, insa eu te-am crezut crestin si ca unul care cunosc biblia am cautat sa-ti raspund din punct de vedere crestinesc
Ei, atunci suntem in clar! O zi buna!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: