Cine e 4bb4?
O utilizatoare.
A, în loc să facă sandwich-uri stă pe net.
cata lume nu procedeaza la fel?
Mai baiat, cine te-a fortat sa mergi la biserica? ai mers doar din respect pentru fata respectiva sau ai urmarit ceva anume?
Sincer nu am citit tot de plictiseala dar iti zic pe scurt NU AI DREPTATE, citeste Biblia si apoi scrie pe TPU
Nu e chiar intrebare, dar e interesant. nici n-are rost sa incerci sa demonstrezi ca dumnezeu nu exista. cei care sustin ca dumnezeu exista trebuie sa demonstreze acest lucru, ca doar ei vin cu tampenile astea. pana una alta, sa creada doar pentru ei, nu e nevoie sa enerveze pe altii cu basmele lor cretine.
Dumnezeu chiar exista! daca El nu ar fi existat, nici noi nu am fi existat! CE, tu crezi ca ne tragem din maimute? Daca ai o biblie, incearca sa citesi din ea ca sa te convingi ca Dumnezeu exista.Si daca Dumnezeu nu si-ar trimite ingeri sa ne pazeasca noi am fi murit deja.Si daca Isus nu se jertfea pentru noi, pamantul era deja distrus de la atata pacat, dar, cum Dumnezeu si-a dat singurul lui fiu noi putem fi mantuiti
Mi se pare ca ingerii aia trimisi de dumnezeu pe pamant cam ocolesc africa sau somalia, unde lumea moare la propriu de foame. probabil aia nu se roaga destul, nu? sau poate ca nu le plac negrii. ce zici, ai face schimbi de vieti cu un african muritor de foame? nu cred ca ti-ar mai fi asa simpatic dumnezeu atunci. dar asa-i omu, superstitios. cand ii merge bine, il pupa-n coor pe ''dumnezeu'' ca n-are nimic de pierdut. la fel ca atunci cand porti ceva si ai impresia ca iti poarta noroc. credinta in dumnezeu nu e decat o superstitie si nimic mai mult.
Bai Iisus nu a vacut nici un sacrificiu fiind ca e etern a doua zi dupa ce a fost omarat putea sa revina binemerci