"If you talk to God, you are praying. If God talks to you, you have schizophrenia."
Ce ai fumat inainte sa iti vorbeasca d-zeu? ) Zi-mi si mie reteta ca mie nici cand sunt beata moarta nu imi vorbeste, cred ca e suparat pe mine.
Normal,Dumnezeu pe oricine iartă. Chiar cât de parte constă păcatul. Trebuie doar să ai încredere în el, și să-i vorbești și tu. Desigur, prin rugăciuni.
Și de unde știi ca ți-a vorbit God? Poate era moș crăciun.
Dacă te mai deranjează careva spune-mi că-i scobor eu din ceruri.
Vad ca esti nou/a pe acest site, si presupun ca te plictisesti dureros de tare, dar daca tot vrei sa pui intrebari "din plictiseala" macar gaseste alte subiecte, nu Dumnezeu.
Nu m-au banat, cineva s-a gândit să-mi mai facă un cont, poate îmi dă și parola în caz de mă suspendă adminii să am o rezervă.
Oricum FucktheSystem2 sună nașpa, eu l-aș fi făcut FucktheSistem. și așa lumea nu știe că system se scrie de fapt cu y.
Dumnezeu stie sa ierte pe toata lumea.El te va ierta, dar cu conditia ca si tu in aceasta viata sa stii sa ierti.
Sa stii ca si eu am vb cu dumnezeu mi-a zis asa daca te violez parinti tai sunt obligati sami te dea vezi sadoma si gomora gasesti acolo versetele
Chiar e creștin cel care a făcut dublurile, l-am prins tocmai când și-a schimbat numele
Oricum nu i-a dat lumea ignor, i-au dat administratorii suspendare și acum a revenit, oricum nu mă supăr, e amuzant.
Acum te mai si injura . Nu-i correct, vreau si eu unul =[.
HUO HUOO Sunt aici sa te inlocuiesc. Dumnezeu m-a trimes sa iti fac asta pentru ca tu nu crezi in el.
In vis mi-a zis ca nimeni nu a inteles mesajul lui si cam il deranjeaza
costinvlad490 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: