| Qasim a întrebat:

Asta ce mai e? Un dumnezeu caruia ii pare rau pentru ceea ce a facut? Sau nu ii pare rau? Cum este corect?!

Genesa 6:6 I-a părut rău Domnului că a făcut pe om pe pământ şi S-a mâhnit în inima Lui.

1 Samuel 15:11 "Îmi pare rău că am pus pe Saul împărat, căci se abate de la Mine şi nu păzeşte cuvintele Mele."

Si daca nu era de ajuns, mai incolo cateva versete spune:

1 Samuel 15:29 Cel ce este tăria lui Israel nu minte şi nu Se căieşte, căci nu este un om ca să-I pară rău."

Este cineva dintre cititori care crede in astfel de versete si le atribuie divinitatea? Atunci sa le explice!

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Contradicția.Pe acest fundament e creată biblia ca să creeze confuzie celui ce o citește.Chestia cu părtul de rău cum ca ne-o creat asta e scris intenționat așa pentru ca, încă de început cititorului să i se creeze acel sentiment de vinovăție, sentimet prin care omul e controlat.

| Elide a răspuns:

Sufletul lui Dumnezeu s-a întristat cand a vazut atata răutate in inimile oamenilor

| Qasim explică (pentru Elide):

Adica El nu stia dinaintea ceea ce urmeaza sa faca oamenii? De ce ar face ceva care i-ar aduce intristarea mai apoi?

| Golyat18 a răspuns:

Cred ca in mare parte aveti dreptate. Dar Yazidi nu au legatura cu yoga si religia lor e strict doar pentru ei. Deci yoga vine de la hindusi. Ei asta cum o explicati?

| SG1995 a răspuns (pentru Golyat18):

Simplu tanti Dietrich lipsita de orice cunostinte de istorie a religiei la modu real a facut o ciorba de religii diferite.