Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu.Omul nou este un om care a parasit toate lucrurile vechi si acum traieste dupa Cuvantul lui Dumnezeu.El este transformat asemenea Fiului lui Dumnezeu. Ceea ce nu a reusit sa faca comunismul din oameni, a facut Dumnezeu prin Duhul Sfant. Oameni noi!
Isus Hristos a vrut egalitate intre oamenii desi este comunist
Toti suntem egali in fata mortii, bogat, sarac, politicean, bancher, cersetor, toti sunt egali.
Pai ti-am zis in fata mortii, ce nu ai inteles din "fata mortii"? suntem egali ca oameni, avem aceleasi drepturi, doar ca unii au niste avantaje in plus de la natura sau noroc.Mi-ar fi scarba sa cred ca este un Dumnezeu si sa stiu ca altii se nasc handicapati, iar altii bine mersi cu un corp care rezista 120 de ani.Eu nu am nimic impotriva acestor lucruri, de fapt nici nu imi pasa.Sunt impotriva comunismului, deoarece el este impotriva psihologiei umane, noi nu dorim sa fim egali din punct de vedere social, vrem tot timpul sa fim peste aproapele nostru, dar in final nu este nici o diferenta.
Iti dai seama ca erau obligati sa o faca? Realizezi ca exista o diferenta intre biserica ca casa a Domnului si Biserica institutie? Ce treaba am eu, biserica la care ma duc, dogma pe care o consider adevarata si filozofia gandirii mele cu un anume om care are o inalta functie in Bor?
Da-i pe OTV ca poate ai ratat ceva interesant.
Ca daca nu OTV-ul inseamna ca altceva ti-a prajit creierul.
Daca tu pui intrebari asa de inteligente ca doar inteleptul de raymusic iti raspunde...
Sti tu vorba aia "javra la javra trage"
anonim_4396 întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: