| RAY a întrebat:

Asta e iubirea aproapelui pentru crestini sa afirmi asa ceva despre persoanele atee? daca atat de sfinti sunt crestini de ce e Romania asa iar tariile atee total diferite?

Fiecare om, ca e curvar, fumator, ateu, betiv etc este demonizat de aceste patimi. Necredinta este si ea o demonizare. Mintea acestora este controlata complet de duhurile necurate. Toate gandurile si insultele ce le au in minte si le spun pe gura sunt de la cel rau ca sa te necajasca. Ei nici macar nu isi dau seama si rad cand le spui... asa fac si posedatii aceia mai gravi, la exorcisme. Nu baga in seama ce spune cel rau. Lasa-l sa latre prin slugile lui.

http://www.tpu.ro/......red-in-el/

34 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Drimmero):

Sau le trimitea pe toti in tara lor care era ocupata de englezi, normal ca nu a facut bine eu nu spun ca a facut bine, dar uni spun ca hitler a fost ateu pai nu a fost

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Nu mai conteaza ce-a fost sau nu,, istoria a fost deja scrisa, a ucis fara mila milioane de oameni pentru un orgoliu de-al lui, eram fan Hitler acum ceva timp pana cand am realizat ce facuse cu adevarat. Nu pot decat sa admir planurile lui celebre si felul in care si-a castigat respectul in randul tinerilor fara speranta in Main Kampf, pe cand Germania era complexata de criza mondiala! Pe acel compartiment mi-a castigat respectul

| RAY explică (pentru Drimmero):

Orice drac are si partile lui bune

| danay72 a răspuns:

Isus a zis sa ne iubim și dușmanii. Un creștin adevarat iubește pe toți oamenii și demonstrează acest lucru prin vorbe și fapte. Romani12:17-21.