| ForJesus a întrebat:

Asta înseamnă fanatic religios?
http://stiri.resursecrestine.ro/85527/au-primit-in-dar-b iblia-sfasiata
Este pentru a şaisprezecea oară în acest an când individul, cunoscut în localitate drept un fanatic religios, certat atât cu preotul ortodox cât şi cu membrii micuţei comunităţi baptiste, se răzbună pe Cuvântul lui Dumnezeu sfâșiind Sfânta Scriptură!

24 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nu văd unde e fanatismul aici, mie mi se pare teribilism.
Mie fanatism mi se pare să dai închisoare pentru așa ceva. Adică îl ți pe ăla în închisoare 2 ani pe banii statului că a rupt o carte... înțelegeam dacă dădea foc la biserică să-l bagi în închisoare nu pentru că a rupt o carte. Legi tâmpite.

| ForJesus explică (pentru FucktheSystem):

Sa înțeleg ca ai probleme cu legea? sau mai bine zis: cu ce Nu ai tu probleme?
Ce vezi tu? sau nu vezi? interesant! happy

| FucktheSystem a răspuns (pentru ForJesus):

Cât timp legea e tâmpită da, am.
Nu are sens să bagi un om care nu este un pericol public în închisoare, pe lângă că omul ăla mănâncă o grămadă de bani în ăia 2 ani cât stă acolo, banii din care s-ar putea face școli sau spitale iese și mai rău de acolo. Deci care e rostul să-l duci în închisoare, luminează-mă.

"un om care nu este un pericol public" pai daca ii in stare sa faca asa ceva, trebuie sa-l lasam sa vedem de ce ii in stare mai departe? laughing

| FucktheSystem a răspuns (pentru ForJesus):

Deci după logica ta dacă cineva rupe o carte o să ajungă să violeze bătrâe sau să omoare pe cineva, care e ideea?
A rupt o carte de mai multe ori, asta e tot ce a făcut pentru că e ecrtat cu un popă, când o să violeze pe cineva înțeleg să ajungă în închisoare.
Și totuși dacă ajunge în închisoare 2 ani unde o să stea cu toți violatorii și criminalii crezi că o să ajungă mai bun sau mai rău, așa după gândirea ta.
Dra dacă rupea alta carte sfântă te mai durea așa de mult, îl mai vroiai în închisoare?

Cartea aceasta este:Cuvântul Lui Dumnezeu(vestea cea buna),si daca o rupi, mai devreme sau mai târziu vei plăti!
Eu nu îl vreau în închisoare, ci împăcat cu Dumnezeu!
Iata inca o dovada ca satana nu e decât un mare păcălici și mincinos care nu știe decât sa păcălească și sa distrugă oameni!

| Esperança a răspuns:

Asta inseamna a fi un frustrat! El probabil crezand ca facand acest lucru va face rau cuiva dar singurul caruia i-a facut rau este lui insusi.

| ForJesus explică (pentru Esperança):

Inca unul care a picat în plasa celui rău, si se crede ca e "liber"!

| ForJesus explică (pentru Esperança):

Inca unul care a picat în plasa celui rău, si se crede "liber"!

| Urzi23 a răspuns:

Poate este un om bolnav si trebuie tratat ca atare.Nu suntem noi cei fara de pacat sa ne aplecam sa luam piatra. Cine stie ce socoteli au ei pe acolo.

| ForJesus explică (pentru Urzi23):

Eu vroiam sa scot în evidenta ce unii nu cunosc,ce înseamnă cuvântul "fanatic religios", cat despre păcat vorbim alta data.
Ori ce socoteli ai avea, nu trebuie sa rupi vestea buna(Biblia) sau cuvântul Lui Dumnezeu de 16 ori!

| Urzi23 a răspuns (pentru ForJesus):

Pai de unde si pina unde individul a ajuns "fanatic religios" ca eu tot nu pricep? Am citit articolul de 3 ori, o sa il citesc si de jos in sus, poate am scapat esentialul.
Apoi :
Individul este certat atât cu preotul ortodox cât şi cu membrii micuţei comunităţi baptiste, se răzbună pe Cuvântul lui Dumnezeu sfâşiind Sfânta Scriptură.
Apoi :
"acesta fiind încurajat şi răsplătit discret de câţiva oameni certaţi cu legea din municipiul Salonta."
Apoi :
Cine or fi cei certati cu legea?
Apoi :
Intortocheate sunt caile Domnului in comuna Mădăras.

Bre urzi23
Daca eu plătesc discret pe cineva sa te bată mar de 16 ori, el te bate de plăcere sau ca l-am plătit eu? pai dupa mine ala trebuie sa fie puțin bolnav(fanatic) sa facă asa ceva, sa nu mai vorbim ca e Cuvântul Lui Dumnezeu(Biblia) pai chiar asa am ajuns? Numai avem frica de Dumnezeu? Doamne ai mila!

| Urzi23 a răspuns (pentru ForJesus):

Poate ala este cazut sub crucea lui si are doar un pacat, dar cei care il judeca eu zic ca au mai multe.

Eu nu judec pe nimeni, ci doar vroiam sa scot în evidenta ce unii nu cunosc, si anume ce înseamnă cuvântul "fanatic religios".
Bye!

| MMihai a răspuns:

Nu am nici o vină că ăsta nu a priceput, că Biblia are totuși basme frumoase.

| KodrutZ a răspuns (pentru MMihai):

Frumoase? Atunci alea de Ispirescu cum sint? Cred ca plictisitoare, fara sodomie, fara crime, fara curve...

| NinelHell a răspuns:

Un ateu care a trecut la fapte.

| DeliaDaniela a răspuns:

Pai cum altfel sa se faca si el cunoscut? cine a auzit de el pana cand nu a sfasaiat prima data biblia?
Nu sti ca in ziua de azi asa devii celebru? oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si satanist fanatic cum arata? sunt curios si eu cum arata

| ForJesus explică (pentru anonim_4396):

Eu nu sunt curios, dacă tu esti curios du-te si cauta-l...eu vroiam sa scot în evidenta ce unii nu cunosc, ce inseamna cuvantul "fanatic religios" si mai si semnalizează... laughing trist!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ForJesus):

Mergem imreuna intr-o biserica pocaiti sa vezi tu acolo circ real iata ce cuprine, vorbtitul in limbii, intrecere in urlete, rugaciuni aduse domnului nostru e jaale esti din tm?

| ForJesus explică (pentru anonim_4396):

Eu te înțeleg perfect și știu ce zici, dar sa ști ca nu e la fel peste tot și dacă vrei iți dau cel puțin 10 biserici din Tm unde nu e asa! Nici mie nu-mi place unde se urla!
Nu le postez aici sa nu zică cineva ca vreau sa fac reclama!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ForJesus):

Te cred