Fii atent! Eu nu îi apăr pe cei de sus! Sistemul ierarhic e aşa cum e, nu sunt eu în măsură să-l judec.
Ce nu îmi place e că băgaţi toţi preoţii în aceeaşi oală, pe toţi îi consideraţi hoţi, nemernici şi nenorociţi, dar nu staţi să îi vedeţi pe fiecare în parte.Doar judecaţi atât.Prntru judecat îl avem pe Dumnezeu, deci chiar nu e nevoie să judecăm noi.
Catedrala Neamului e, probabil, o exagerare, dar asta e.Tot Biserica Lui Hristos.
Sunt conştient că dacă mai-marii Bisericii s-ar împotrivii, s-ar schimba multe.Precum:scoaterea religiei din şcoli, căsătoriile relatate de tine, punerea de pecete din partea masonilor, etc.
Biserica Ortodoxă ete reprezentată de sfinţii contemporani, precum Părintrle Iustin, Arsenie Boca etc.
Acestea sunt exemple de sfinţenie, care reprezintă Biserica Ortodoxă, care ţine neamul ăsta de 2000 de ani.
In Biblie nu apare nimic legat de acel ochi, deci Dumnezeu nu e de accord cu asemenea lucruri.
Nu.Acel semn simbolizează omniprezenţa Lui Dumnezeu.Precum spunea colegul meu, Holiday, acest semn a apărut cu mult înaintea masonilor.
Acest semn reprezintă Atot-Puternicia lui Dumnezeu, prezenţa Sa peste tot în lume.Ne schiţează puterea Lui de a putea fi prezent peste tot.
Ar trebui si un ochi inchis in cazul asta. Sau singurul ochi sa fie inchis. Nu de alta, dar dumnezo' e un pervers nenorocit daca ce zici tu e valid - zi de zi sta si se uita la mii de copii si credinciosi de-ai lui cum mor de foame, in razboaie, si de mina altora care cred ca dumnezeul lor e mai tare.
Conform Bibliei, Dumnezeu are un loc stabil in care locuieste.
in cerurui. el nu este omniprezent.
in 1Regi 8 este redata rugaciunea lui Solomon cand a dedicat templul pentru Iehova Dumnezeu. si in acest capitol, versetele 39, 43, si 49 se airma clar ca Dumnezeu locuieste in cer. are un loc stabil.
probabil de aceea este ideea asta accentuata, de 3 ori pentru a se stabili ca este asa.
Cu ce este devină Dumnezeu că oamenii nu merg la el?!
Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, nu ne obligă să facem ce vrea El.
Dacă un om rămâne netuns pentru că nu a mers la frizer, e vina omului sau a frizerului? Vezi, aşa e şi cu Dumnezeu.
Dacă oamenii nu îl caută sau chiar îl prigonesc, îşi ia mâna de pe ei(la figurat) şi atunci se întâmplă cele relatate de tine.
Dumnezeu are nevoie de bani? Serios? Nu îmi vine să cred ce ai spus!
Poate Dumnezeu a vrut să ne arate că nu suntem atât de avansaţi şi inteligenţi fără El. Dacă suntem atât de buni, de puternici, de ce nu mergem noi să facem ceva pentru acei oameni? De ce? Îţi spun eu de ce, pentru că nu suntem în stare de nimic fără Dumnezeu!
De ce nu îşi dau marile state interesul faţă de aceştia? Chiar şi România, dar asta e.Trebuie să se îmbogăţească nişte oameni şi corporaţii, iar apoi tot Biserica e devină.
Fraudele de miliarde de euro nu le vedeţi, doar ceea ce se dă la Biserică, a devenit o modă să aruncăm în Biserică.Nu vedeţi că pentru 56 de km de autostrada s-au cheltuit 8 miliarde de euro, dar vedeti că pentru catedrala Neamului s-au dat sponsorizări de câteva milioane de euro, din partea diferitor localitaţi.
Dacă aduni 2-3 politicieni mai vechi, ajungi uşor prin calcule simple la fraude de 1 miliard de euro.
Dar da, tot Dumnezeu e devină pentru tot ce e rău în lume, iar lucrurile bune sunt făcute şi sprijinite de oameni..Cum ne mai rabdă Dumnezeu?
Biserica ca si institutie are toate caracteristicile unei organizatii mafiote. Vrei sa iti povestesc cum nemernicii de la Iasi au facut git ca Rotary Club, care sint masoni, au trimis 20 de copii in Israel pentru a fi operati pe cord, timp in care ei nu au facut nimic in sensul asta, dar raporteaza la fiecare pupare de moaste din toamna profituri de 1-2 milioane de euro? Lasa fraudele altora, discutam strict de banii lui dumnezo' acuma. Monstruozitatea aia de catedrala a bintuirii neamului din Bucuresti ce e cu ea? Ce crestin cu putin bun simt poate accepta flegma aia in ochii tuturor romanilor? Biserica ca si comunitate de milioane de credinciosi care se tot declara sus si tare la referendumuri si pe net... de ce nu stringe niste sute de mii de semnaturi pentru a forta mina politicienilor? Nu le convine ca e legal ca doi barbati sau doua femei sa se casatoreasca civil? Foarte bine, DE CE nu iau sa stringa 500.000 de semnaturi pentru a propune abrogarea legii? E consitutional, pot face asta. DE CE NU? Dumnezeu poate ca nu e mort, insa i se rupe la 14 metri in fata de ce se intimpla aici.
Preotii ii bag in aceeasi oala fiindca daca nu sint niste nemernici activi, atunci sint niste oameni decenti sau poate chiar extraordinari, insa care nu se ridica pentru excluderea din rindurile lor a celor care fac de rusine sutana. Uite fix de asta crestinismul e religie de sclavi, ca umblati cu magarii de-astea ca ii judeca dumnezau. Nu mai bine le dam si astora imunitate TOTALA in fata legii pamintesti, daca tot ii judeca shafu' de sus? Macar sa stim o treaba, ca impozite oricum nu platesc...
NU a scos nimeni religia din scoli, termina cu prostiile. Legat de tinutul neamului... l-a tinut intr-o perioada cind era focar de cultura. Acum e focar de incultura, din pacate.
Daca esti asa destept ai uitat sa mentionez ca cei din aflica nu sunt crestini si au niste religi politeiste cu samani si chesti vodhu probabil
ps: daca nu sunt crestini ce legatura au cu dumnezeu ca la ei nu exista dumnezeu
Nu ai tu habar citi crestini sint in Africa. Crezi ca in epoca asta nu mai exista misionari, sau cum? Le dau alora un colt de piine si gata, doamne-doamne. Am avut ocazia sa cunosc africani crestini personal, nu vorbesc din citite de pe net. Daca nu sint crestini, ghinion. Crestinii zic ca dumnezeul lor e cel mai tare, unicul samd.
Ca tu ai fost in africa sa faci recesamant sa vezi cat crestini si cat shamani sau ce alta confesiune religioasa au ei pe acolo
Ai auzit de internet? Am lucrat cu africani remote. Sint zone cu foarte multi crestini. Nu am zis ca sint majoritari in africa, dar crestinismul e intr-o expansiune fenomenala pe la ei.
Fii atent! Eu nu îi apăr pe cei de sus! Sistemul ierarhic e aşa cum e, nu sunt eu în măsură să-l judec.
Ce nu îmi place e că băgaţi toţi preoţii în aceeaşi oală, pe toţi îi consideraţi hoţi, nemernici şi nenorociţi, dar nu staţi să îi vedeţi pe fiecare în parte.Doar judecaţi atât.Prntru judecat îl avem pe Dumnezeu, deci chiar nu e nevoie să judecăm noi.
Catedrala Neamului e, probabil, o exagerare, dar asta e.Tot Biserica Lui Hristos.
Sunt conştient că dacă mai-marii Bisericii s-ar împotrivii, s-ar schimba multe.Precum:scoaterea religiei din şcoli, căsătoriile relatate de tine, punerea de pecete din partea masonilor, etc.
Biserica Ortodoxă ete reprezentată de sfinţii contemporani, precum Părintrle Iustin, Arsenie Boca etc.
Acestea sunt exemple de sfinţenie, care reprezintă Biserica Ortodoxă, care ţine neamul ăsta de 2000 de ani.
Cu sau fara ochiul acela toate bisericile sunt apostate, cu exceptia uneia singura.
Dar Dumnezeu nu priveste la biserica ca organizatie, ci El priveste la inima fiecarui om. Caci sunt multi oameni sinceri in aceste biserici apostate. Trebuie doar ca ei sa cunoasca adevarul si vor iesi din aceste biserici, dupa cum este scris: "Mai am si alte oi, care nu sunt din staulul acesta; si pe acelea trebuie sa le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, si va fi o turma si un Pastor." (Ioan.10:16)
Simbolul ala cu ochiul, de obicei intr-un triunghi si inconjurat de raze a fost un simbol atat la egipteni, cat si la evrei, masonii au imprumutat si ei semnul asta, dar pe unde zici ca l-ai vazut n-are legatura cu masoneria.
Pur si simplu este un semn ce simbolizeaza faptul ca spiridusul vegheaza peste tot, repet intalnit cu mult inaintea masonilor.
L-ai vazut si pe Isus Christos?
Mare minune ...probabil ca l-ai vazut si pe Greuceanu, pentru ca saracu Isus din Nazareth nu a fost niciodata UNS ca sa devina un Christos ...asa ca personajul Isus Christos este unul virtual care nu a existat niciodata in realitate, deci nu aveai cum sa-l vezi decat sub forma de mazgalitura pe peretii bisericilor.
2 Legatura intre semnele masonice si biserica din Curtea de Arges este aceea ca se pare ca a fost construita de masoni, ceea ce este un lucru normal pentru ca masoneria cu asta se ocupa.
Legatura intre statul roman si masonerie nu-l face biserica ci DEMOCRATIA, petru ca democratia = Stat aflat sub puterile masoneriei, asta incepand cu SUA si terminand cu Germania Franta Anglia sau Romania!
Creștinismul are foarte-foarte multe simboluri și tradiții preluate din religii păgâne, însă nu mă pricep la simbolistică încât să-ți spun exact care și cum. Cert e că nu e tocmai o religie originală.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: