Esti de apreciat ca vrei sa tii post, de fapt Biblia arata cum priveste Dumnezeu lucrurile.Isaia58:5-7
Văd că nu glumești.Ascultă dulceață ești prea ușor de influențat.Tu nu vezi în ce stare ești? Mănâncă că altfel din cauza unui zeu foarte ''existent'' ai să ai probleme cu sănătatea și cel mai urât lucru este să te simți vulnerabil.Nu mai plânge și nu fă o prostie dacă-ți pasă puțin de tine.Alergi după cum ești condusă și cu religia și cu moda sau stilul emo(apropo dacă devii emo fii sinceră cu tine nu doar că asta ar fi modă.
Eu cred ca o sa te biciuiasca suav ala cu coada. Cred ca din inocenta, nu de blonda.
De ce nu vrei sa ajungi in iad? Acolo sunt cei mai inteligenti si interesanti oameni care au trait vreodata
Dumnezeu nu-ti cere asa ceva,. Cine a numit mancarea de post sau de dulce? Hrana este pentru viata. Nuintineaza hhhhhhhrana pe om, ci vorba si fapta nepotrivite cu vointa lui Dumnezeu. Gandeste-te, de exemplu la o nunta, cand mirele este prezent, nuntasii sunt flamanzi? Isaia 65:13, 14; Isaia 48:17-20.
(1 Timotei 4:3). . .Ei interzic căsătoria şi poruncesc abţinerea de la alimente, pe care Dumnezeu le-a creat ca să fie luate cu mulţumire de cei care au credinţă şi cunosc adevărul cu exactitate.
Postul in trecut facea parte din Legea Mozaica ...astazi crestinilor nu li se mai cere sa respecte Legea Mozaica deoarece Isus o instituit noul legamant!
Stai linistit ca numai lapte nu era ala. niste chimicale ordinare.
Hai lasa tu... gandeste-te la lucruri mai importante! Postul asta e de fatada daca celelalte raman neimplinite.
Stai linistit(a) si daca mananci, si daca nu tot acolo esti. Postul nu are nicio valoare in ochii lui Dumnezeu.
Matei 15:11 "Nu ceea ce intră în gură îl întinează pe om, ci ceea ce iese din gură îl întinează pe om". Degeaba ne abtinem de la anumite mancaruri daca injuram, barfim, mintim etc, atunci pacatuim cu adevarat. Coloseni 2:16
Hai sa-ti spune eu ceva. Pacatul inseamna greseala facuta cu voie, adica sa fii constienta ca faci acel lucru si ca nu e bine, in momentul in care faci asta. Iar ideea ta de a nu manca nimic toata saptamana nu este una buna deloc! Crede-ma! Continua sa mananci normal, de post, iar pentru "a-ti rascumpara" greseala poti sa faci mai multe fapte bune (sa ajuti, sa daruiesti.) si sa te rogi! Numai bine. Nu uita ca Dumnezeu te iubeste!