Pe mine ma amuza cand iti spun ca ateismul presupune sa crezi in T.Big bang si in T. evolutiei.
Unii cred ca toti oamenii de stiinta,toti care stiu ceva despre stiinta,toti care vor sa gandeasca,toti care nu sunt ignoranti,etc sunt automat atei sau sunt satanisti.
Cunosc un om caruia ii place sa descopere Universul, ii place fizica cuantica, e pasionat de asa ceva, lumea ii spune ca e ateu, dar el niciodata nu a spus:"Sunt ateu."
Desigur ca nu e nici o legatura intre stiinta si ateism dar crestini asociaza tot ce nu le convine cu satana
RELÍGIE s. f. 1. formă a conștiinței sociale caracterizată prin credința într-o divinitate, într-o ființă supranaturală, creatoare și guvernatoare a cosmosului și prin oficierea unui cult; confesiune. 2. (fig.) crez; cult; lucru sfânt. (< fr. religion, lat. religio, germ. Religion)
Sau sa fi atat de indobitocit incat sa confunzi ateismul cu satanismul... Pe bune, cu sa fie acelasi lucru? Asa zic unii crestini, ca ateismul si satanismul, sunt una si aceeasi...
Clasic..categoria e religie si discuta ateii intre ei..ma retrag, cred ca sunt in plus
Preotii i-au invatat ca "cine nu e cu d-zeu e impotriva lui" pentru a nu exista concurenta