| Allrc24 a întrebat:

Atei ce parere aveti?
http://www.realitatea.net/......10361.html

55 răspunsuri:
| Dandanache a răspuns:

Si ce ar trebui ateii sa inteleaga din asta? Ok, un mason prezice ceva, si?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce legatura are chestia aia cu ateii? nu va veni nici un razboi, dolarul nu se va prapusi niciodata, america niciodata nu va vi in lumea a trea asta sunt basmele unui om bonav, lumea asta e condusa de banii si mereu a fost, masoneria nu are nici o legatura cu ateismul aia cred in zei noi atei nu credem in zei sau ceva supranatural

| Allrc24 explică (pentru anonim_4396):

Intoarce-te la Dumnezeu cat inca e timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Allrc24):

Tiam miai zis cand o sa vad un crestin adevarat am sa ma gandesc, intre timp trebuie sa aleg dintre cei 2000 de zei

| JajaAliensHere a răspuns:

Cititi asta http://www.antena3.ro/......53758.html Aici spune mai multe, dar ateii pur si simplu nu vor intelege nimic si vor spune doar aberatii. :\ Ce trist e sa ai creier si sa nu stii sa-l folosesti. Foarte trist, ateilor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru JajaAliensHere):

Crestinule de ce jignesti ateii?

anonim_4396

Cine face ce a spus Iisus sasi intorci obrazul cand cineva isi da o palma? spune-mi o singura persoana din toti crestini? adevarul e ca nimeni nu face ce scrie in cartea aia e ipocrizie chestia asta, spui sa ma intorc la dumnezeu dar ce rau fac acum tiam facut vreun rau?

| JajaAliensHere a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca suntem crestini, nu inseamna ca nu avem si momente in care ne varsam nervii pe cate ceva/cineva. Toti avem pacate, fie ca suntem crestini sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost la ortodoxi in biserica ce am vazut? popi cu vile, masinii scumpe si uni care se rugau si cand ieseau afara din biserica injurau, pocaiti = pastori materialisti, ipocriti deci unde e crestinul ala adevarat care respecta ce spune Iisus? exista asa ceva? am sa ma intorc cand se vor intoarce toti crestini la dumnezeu nu la ipocrizie ca acum

anonim_4396

Atunci cum te poti numi crestin cand incalci porunci dar nu isi pasa?

Stiai ca din 7 miliarde de oameni de pe planeta asta, doar 2 miliarde sunt crestini, iar foarte putini dintre ei sunt si practicanti? Eu sunt practicanta, dar recunosc ca mai am scaparile mele, pentru ca toti gresim la un moment dat, dar pentru asta exista spovedania, intelegi? Sper sa nu-mi iei comentariile in nume de rau, dar ma calca pe nervi sa citesc atatea blasfemii pe TPU.

| Holocaust a răspuns:

F'uck China! F'ucking bastards!
Americanii au greşit când au aruncat bomba aia deasupra Japoniei. Oricum nu-mi fac griji.

anonim_4396

Sunt 2 miliarde dar nimeni nu respcta ce scrie in biblie in fine restul de 5 mld vor arde in iad nu-i asa? deci ce vina are acea pers ca nu cunoste crestinismul?

Nu,nu am spus ca imi faci mie vreun rau.dar e datoria mea de crestin sa iti spun despre Dumnezeu si te indrum pe calea cea dreapta. nu am nimic cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holocaust):

Daca ai fi fost chinez propabil ca nu ai fi scris asta tu nu vezi ca e o propaganda anti china promovata de americanii crestini iubitori care vor sa omoare

Da exista asa ceva.ai auzit de sfinti? eu s-au nevoi in pustiu si s-au rugat neincetat Domnului.au donat toata averea si au plecat.ei ce castig material urmareau?

Pastorii sunt protestanti. E o diferenta de la cer la pamant intre protestanti si crestini.

anonim_4396

Multi au dat averi ca sa le fie iertate pacatele stiu de asta

| FucktheSystem a răspuns:

Că media prostește oamenii pe zi ce trece.

anonim_4396

Deci vom arde in iad?

Daca te nasti asiatic, de exemplu si tu stii doar de budism, dar ai fapte bune si ai dus o viata curata, ai toate sansele sa te mantuiesti.

anonim_4396

Consideri ca nu sunt pe calea cea buna? pai ce fac rau? am omorat pe cineva? fur cumva? facem pariu ca respect poruncile alea mai mult ca multi crestini iar cand ajut nu o fac din interese ca ajung in rai

anonim_4396

Da budistul ala nu se botezeaza in nici o religie

anonim_4396

Deci dumnezeu e impartit pe continente?

| Holocaust a răspuns (pentru anonim_4396):

China e de căcat...şi America la fel.Aşa e, dacă aş fi fost chinezoaică, nu scriam aia.Eram deja la voluntari,pentru kamikaze de-ăia,făceam un bine, renunţând la viaţa mea. Oricum, astea's tâmpenii.Nu le cred, nu-mi pasă, deci nu-mi fac griji.

Tu nu respecti tocmai cel mai important lucru. Nu ai respect fata de Dumnezeu, pentru ca refuzi sa crezi in divinitate, iar atunci cand rupi legatura cu Dumnezeu, esti pierdut. Eu si Allrc24 nu facem decat sa incercam sa te intoarcem pe calea cea buna.

Nu la asta m-am referit, ci la faptul ca nu conteaza ce religie esti, atat timp cat nimeni nu ti-a explicat de Iisus Hristos, nu e vina ta ca esti budist si daca mai faci si fapte bune pe deasupra, te mantuiesti.

anonim_4396

Cand am sa vad un adevarat crestin am sa ma gandesc

anonim_4396

Dar budismul neaga zeul evreilor stiai?