Daca nu incercai sa convingi nimic nu mai postai restul tampeniilor alea despre crestinism.
Pai ce fel de crestin esti tu daca ne lasi in voia sorti ?
Nu ai si tu putina mila fata de noi ne lasi sa ardem o eternitate?
Nu renunta stim ca poti sa o faci inca putin si m-ai fi convins, dar acum ca renunti gata! nu e nimic divin in tine rusine! rusine! rusine!
Alegerea e amea din cauza ca nu m-ai convins sper sa ai mustrari de constiinta cand o sa mor si o sa ard pentru o eternitate in iad
Mi-e silă de cei ca voi(tu și ăștia de mai jos) care judecă oamenii numai după credința lor.
Pe bune,dacă vă uitați doar la ce religie e, sau în principal, nu meritați să existați.
Degeaba incerci sa-i convingi! Ei tot pe a lor o tin! sunt contra lor Total! Ma bucur ca mai exista cineva ca mine pe site
Bună!
Cred că ai avut un mic conflict cu ateii, și după părerea me acea mai accesată categoria o să fie Religie.Este inutil să te cerții cu ateii,nu înțeleg care e faza asta! Ce ai încercat să îi convingi? Oricum,ateii sunt de tot râsul,sunt penibili,doar când mă uit,îmi vine să râd,dar nu îi bag în seamă,eu mă simt înapoiată când vien vorba de atei, deci nu mă bag, baftă!
Te simti inapoiata cand vine vorba de noi? Deci recunosti ca esti inapoiata, heh?