| gaby37 a întrebat:

Atei datine voi o dovada clara ca nu exista Dumnezeu nu ca e doar un basm si tampeni din astea hai sa vad puteti dovedi ca nu exista

Răspuns Câştigător
| Paulla a răspuns:

Gramatica ta e o dovadă ca eşti prea prost ca să-mi pierd timpul cu tine.
Mult prea prost.
Evident, tu n-ai înţeles nimic din răspunsul meu anterior. Nu mai spun nimic, dacă vrei, mai citeşte de vreo 200-300 de ori poate înţelegi ceva. Acum ai să începi să mă înjuri, cu înjuraturile tale de agramat şi ai să da-i dovadă de prostia aia infinită a ta.

77 răspunsuri:
| gaby37 explică (pentru SaintOcea):

Cand am zis ca amandoua bai am zis ca unul te contrazice pe tine mah retard

| Deny1333 a răspuns (pentru SaintOcea):

Lasă-l. N-ai cu cine să te înţelegi. oh go on

Răspuns utilizator avertizat

Ba idiot nu cred in preoti
calculatorul a fost facut de Bill Gates si el nu e om de stiinta
da si ce daca nu cred in stiinta n-am voie sa ma uit la televizor ce prost esti ma laughing asa de penibil o mai fost unu numai stiu cum il cheama

N-am voie nici sa folosesc becul?

| Kosuchin a răspuns:

LOL.Ma minunez la ce aberatii scrie gaby pe-aici.
Keep feedin' zee troll ~

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cand o sa cresti mare, o sa afli si tu ca se demonstreaza existenta si NU inexistenta a ceva.
Mai ai mult pana atunci, daca ma gandesc la faptul ca, probabil, n-ai mai mult de 12-13 ani. Dupa cum scrii si formulezi postarile, se pare ca esti super-incantat ca ai mai invatat niste cuvinte noi; cele prin care jignesti cu spor pe oricine nu are aceeasi parere cu tine.
Hai! Fa-ti temele si fugi la scoala, ca, intr-un an sau doi ai examene de dat ca sa intri si tu la vreun amarat de liceu!

| gaby37 explică (pentru ardnaxur1961):

Da sigur tarfa

| SheCanFlyy a răspuns:

Tu daca esti un adevarat credincios, nu iti mai altera credinta cu tot rahatu pe care il delireaza astia pe TPU la religie.Se stie ca biblia e o metafora, arca lu noe si toate astea sunt metafore, nu sunt chestii dovedite.Dar nu se poate dovedi ca nu exista forta negative si pozitive.Tu roaga-te in continuare si pastreaza-ti credinta si nu te lua dupa astia.

| gaby37 explică (pentru SheCanFlyy):

Cine a zis ca ma i-au

| misu17 a răspuns:

O fiinta superioara noua exista, poate mai multe...dar nu cea despre care scrie in asa zise carti sfinte si cacaturi, dati.mi o biblie sa ma sterg cu ea la c*r.

Cat despre tine gaby37 esti un copil cretin facut din laba si iti urez sa ai mult nenoroc in viata sa-ti moara familia si sa-ti pierzi o mana si un picior si eventual sa te arunci de pe un bloc si sa supravietuiesti.

| MishikiCrisy a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu ca exista, ca alfel cum s-au format toate astea... ca doar nu credeti ca noi am iesit din maimute, ar fi o prostie! laughing

| gaby37 explică (pentru MishikiCrisy):

Asa cred laughing ca asa au zis oameni de stiinta

| youmail a răspuns:

Cum se cheama unu care nici nu crede ca exista dar nici nu e impotriva?

| DomGoe a răspuns:

N-are cum sa ne tragem din maimute pentru ca cum de n-a mai evoluat nici o maimuta pana acum?