Gramatica ta e o dovadă ca eşti prea prost ca să-mi pierd timpul cu tine.
Mult prea prost.
Evident, tu n-ai înţeles nimic din răspunsul meu anterior. Nu mai spun nimic, dacă vrei, mai citeşte de vreo 200-300 de ori poate înţelegi ceva. Acum ai să începi să mă înjuri, cu înjuraturile tale de agramat şi ai să da-i dovadă de prostia aia infinită a ta.
Cand o sa cresti mare, o sa afli si tu ca se demonstreaza existenta si NU inexistenta a ceva.
Mai ai mult pana atunci, daca ma gandesc la faptul ca, probabil, n-ai mai mult de 12-13 ani. Dupa cum scrii si formulezi postarile, se pare ca esti super-incantat ca ai mai invatat niste cuvinte noi; cele prin care jignesti cu spor pe oricine nu are aceeasi parere cu tine.
Hai! Fa-ti temele si fugi la scoala, ca, intr-un an sau doi ai examene de dat ca sa intri si tu la vreun amarat de liceu!
Tu daca esti un adevarat credincios, nu iti mai altera credinta cu tot rahatu pe care il delireaza astia pe TPU la religie.Se stie ca biblia e o metafora, arca lu noe si toate astea sunt metafore, nu sunt chestii dovedite.Dar nu se poate dovedi ca nu exista forta negative si pozitive.Tu roaga-te in continuare si pastreaza-ti credinta si nu te lua dupa astia.
O fiinta superioara noua exista, poate mai multe...dar nu cea despre care scrie in asa zise carti sfinte si cacaturi, dati.mi o biblie sa ma sterg cu ea la c*r.
Cat despre tine gaby37 esti un copil cretin facut din laba si iti urez sa ai mult nenoroc in viata sa-ti moara familia si sa-ti pierzi o mana si un picior si eventual sa te arunci de pe un bloc si sa supravietuiesti.
Eu cred in Dumnezeu ca exista, ca alfel cum s-au format toate astea... ca doar nu credeti ca noi am iesit din maimute, ar fi o prostie!
N-are cum sa ne tragem din maimute pentru ca cum de n-a mai evoluat nici o maimuta pana acum?
gogoɴicɑ întreabă:
georgi_4143 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: