| RaymusicMustDie a întrebat:

Atei, de la inceput va spun ca sunt crestin.
De ce nu credeti in Dumnezeu? De ce nu sunteti si voi crestini?
Crestinii sunt plini de iubire si de intelegere. Ei il urmeaza pe Dumnezeu care este iubire absoluta si dragoste desavarsita.
Vreti sa ajungeti in iad?
Ce o sa ma mai distrez cand voi o sa ardeti si urlati in flacarile iadului. Iar mirosul de carne arsa va va inabusi si se va amesteca cu urletele disperate ce cersesc ajutor. Iar eu voi sta in rai privinduva cum va chinuiti si urlati, fumandumi linistit tigara.
Ce am sa mai rad atunci.

Răspuns Câştigător
| iuli_2345 a răspuns:

Ateii au fost de mici invatati ca Domul nu exista si asta e o prostie. Daca nu era Domul nu acum nu am fi avut viata nu ne-am fi nascut. D-zeu a facut totul El a facut ziua, noaptea, pamantul, apa, mancare, painea si tot ce avem noi astazi. Domnul Dumnezeu a facut toate astea intr-o saptamana nu zeii.Nu am avut niciodata contact cu un ateu dar as dori cine vrea sa discute imi poate lasa mesaj big grin Nu inteleg cum te-ai putea ruga la un zeu? Zeii nu mai exista de atata timp voi in ce an sunteti de mai credeti in zei? Cel mai bine e sa-l iubim pe Domnul daca-l iubim si-l urmam cu siguranta vom ajunge langa el in Rai. Multa pace

12 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Dar tu, nenorocitule, de ce nu crezi în Shiva? Adepţii lui vor râde de tine pentru o eternitate.
'Crestinii sunt plini de iubire si de intelegere.' Iar imediat după ce afirmi asta ne prezinţi o imagine sadică. Eşti doar un ipocrit care vine cu afirmaţii lipsite de argumente şi are senzaţia că pe un ateu l-ar putea speria Iadul. Patetic.

| Nuv?suf?r a răspuns:

De la început îţi spun că nu-mi pasă ce eşti, nu eşti cu nimic mai presus decât mine, dacă aparţii unei anumite religii.

"Crestinii sunt plini de iubire si de intelegere. Ei il urmeaza pe Dumnezeu care este iubire absoluta si dragoste desavarsita."

De aceea închisorile din statele creştine sunt în proporţie de 96% populate de creştini?

"Ce o sa ma mai distrez cand voi o sa ardeti si urlati in flacarile iadului. Iar mirosul de carne arsa va va inabusi si se va amesteca cu urletele disperate ce cersesc ajutor. Iar eu voi sta in rai privinduva cum va chinuiti si urlati, fumandumi linistit tigara."

Şi dacă ar exista Dumnezeu şi Rai, fii sigur că această gândire îţi va rezerva un loc alături de noi.winking

Să doreşti răul aproapelui e un păcat, dacă nu ştiai.

Mă enervează atitudinea aceasta de creştin, vai am nimerit religia care trebuie, sunt cel mai cool, voi restul de non-creştini, veţi arde în iad.

Îmi vine să vomit la câtă ignorenţă, trufie, mândrie, egocentrism şi egoism ai dat dovadă.

| RaymusicMustDie explică (pentru Nuv?suf?r):

Inchisorile alea sunt facute de oameni. oameni care inchid crestinii nevinovati si care facutasa pact cu dracu.
Doresc eu raul aproapelui meu? Asta ai inteles tu din mesajul meu plin de iubires si compasiune?

| anonim4565 a răspuns:

"Crestinii sunt plini de iubire si de intelegere." ma tu esti tot ilalalt antiraymusic.
ce prostii vb
eu cred ca daca vb asa e\o sa fi tu in rai
nu uita ca cei din urma vor fi cei dintai
poate acei atei se vor intoarce la Dumnezeu si tu care vb asa iti spun eu ca nu esti crestin adevarat poate tu o sa le iei locul

| anonim4565 a răspuns:

Apropo daca vrei tigara in rai
eu te asigur ca nu ajungi
cand mori duti numa tigara cu tine ca foc o sa ai de unde

| nesuferit a răspuns:

Vreau sa vad si eu un crestin " plin de iubire "
Am fost educat de mic sa cred in dumnezeu, ca majoritatea copiilor, dar mi-am dat seama ca asta e un drum gresit
Cum dc nu credem noi in dumnezeu? Pentru ca in afara de biblie ( care nu este considerata dovada fiind scrisa de oameni ) voi nu aveti nici o dovada.

| AndiNyctophilia a răspuns:

Tu n-o sa ajungi niciodata in Rai, esti doar un gunoi care cauta cearta pe un site si care dai dovada de imbecilitate, si inca o data sunt Crestina, iar tu vei fi primul in Iad daca nu incetezi cu mizeriile!

| RaymusicMustDie explică (pentru AndiNyctophilia):

Si tu crezi c o sa ajungi in rai? Iti spun eu: Invat sa scrie corect fetita. Ca este semialfabeta.
Daca ajungi in rai ajungi sa speli podelele ca de ma mult nu esti in stare.

| AndiNyctophilia a răspuns (pentru RaymusicMustDie):

Cica eu sa invat sa scriu; Citez:" c o sa ajungi", "invat sa scrie", "ca este".
Si sa stii ca nu o sa ajungi niciodata in Rai ca esti o javra mazaca si cautatoare de cearta, si mai ai si tupeul si nesimtirea sa iti spui crestin gunoiule!

| mrjohanys a răspuns:

Bai,cine te invata sa vorbesti asa frumos? se vede ca in biserica ai un pastor inteligent ca tine!

| TaviSMURD a răspuns:

Dupa analiza si simplul profil psihologic pe care pot sa il fac din ceea ce scrii tu aici pot trage usor concluzii cum ar fi ai putea fi un copil cu inclinatii parareligioase vorbesti despre crestinism cu aceeasi ardoare cu care ar vorbi un islamist despre coranul lui Am dreptate cand spun ca ai fi in stare sa te detonezi intr-o multime de atei ucigandui pe toti odata cu "jertfa" ta in numele lui dumnezeu? eu cred ca da. In legatura cu religia eu unul sunt total pe dinafara si nici nu vreau sa ba implic nu sunt ateu cred in dumnezeu ca intr-un creator al lumii dar nu cred ca dumnezeu vrea sa ii vada pe oameni arzand in flacari cum zici tu

| oannna3 a răspuns:

Ultimul tau paragraf numai iubire si intelegere nu denota, calitati pe care tu singur\a ti le atribui. Ar fi mai bine sa iti revizuiesti propriul comportament, inainte de a-i judeca pe ceilalti! Iti urez bafta, ai foarte mult de lucrat la atitudinea ta!