anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atei si crestini oamenii suntem cand o sa incetam cu jignirile ipocrizia va vi mai bine are dreptul o persoana straina sa te jigneasca fara sa te cunoasca real? exemplu silviu care ma jignit is incult din moment ce am venit in romania de curand ma intreb cum sa stiu sa scriu corect limba voastra el stie oare limba mea? am un sfat ganditi mai pozitiv nu va ganditi la rau nu barfiti nu judecati nu jigniti sa nu uitam ca vom muri ce lasam in urma ura iubirea e cheia fericiri noastre

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Acesta este secretul fericirii, daca iubesti ai liniste si pace.Iar cel rau, nu are pace.De aceea ei jignesc fara sa te cunoasca,poate ca esti o persoana minunata care faci binele,ai principii si valori,traiesti la cele mai inalte standarde, si el te face in tot felul.Dar, fiecare va da socoteala in fata lui Dumnezeu.

30 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Hah, eu sunt silviu ala.
In limba ta nu se folosesc majuscule si semne de punctuatie?
Ai venit in tara de curand?
1. Daca ai fost plecat pentru o vreme, ai ajuns in asa hal incat sa-ti uiti limba natala?
2. Daca nu te-ai nascut in RO si ai copilarit in strainatate, sa cauti forma corecta a unor cuvinte pe google e foarte simplu.

Ah, si da, daca nu stii sa scrii esti prost.

| Criiss16 a răspuns:

HaHaHa vorbesti de acei romani ce se cred cine stie ce, si care nu au altceva de facut decat sa-i critice pe altii in loc sa se uite la ei? Din pacate, sunt si vor mai fi multi la fel! Tu fii destept, nu baga totul in seama, nu te cobori la nivelul lor! :-J Tipul ala de persoane le gasesti in toata lumea din pacate! Capul sus, mergi mai departe si ignora-i pe cei care te jignesc! (:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

5 miliarde de oamenii sunt inteligentule nu in germana nu se foloseste

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru Criiss16):

Criiss16, daca tu poti citi un text, fara semne de punctuatie, fara majuscule, cu greseli de exprimare la fel de usor cum citesti un text bine redactat...pai...in cazul asta ai tot respectul meu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criiss16 ai dreptate

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca ai vrut sa zici aproape 7 miliarde, nu 5.

| Criiss16 a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Pss, eu sunt de 4 ani plecata din tara, si din pacate tot mai putin ma descurc cu romana. Mai bine zis, sa me exprim in romana. Nu stiu multe cuvinte in romana si sincer mi-e rusine! Dar ce pot sa fac? Eu nu fac scoala in Romania, si de aceea il inteleg pe @raymusic19. Probabil daca ai fii si tu in alta tara, nu ai spune nimic! Scuze daca am greseli de gramatica!winking Aaa, si nu poti sa stai toata ziua in google cautand cuvinte, nu crezi? Da, cauti ceva anume, dar nu poti sa cauti cuvant cu cuvant, nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Silviu daca esti asa geniu zi-mi de ce daca te arunci de la etajul 9 cand ajungi jos nu simnti nimic?

Da, ai dreptate, nu e acelasi lucru, dar faci minimul efort sa-l citesti cat de cat bine, nu? (:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Silviu mare patriot lasa crys ca e mai bine so uiti

Criiss16, plecata de 4 ani si vorbesti foarte bine. In schimb tipul asta doar se plange, uita-te si tu la raspunsurile lui. Deci eu jignesc lumea ca nu stie sa scrie corect, da ma rog, el ce face?

Nu zic sa caute fiecare cuvant, ci doar cuvintele care nu i se par a fi corecte.

| francesca89 a răspuns (pentru anonim_4396):

In germana nu exista semne de punctuatie?
Nu mai spune...am facut scoala generala la sectie germana,ceea ce inseamna ca toate materiile le'am facut in limba asta,si am invatat'o ca limba materna,ba chiar mai mult,sunt nemtoaica pe jumatate, asa ca nu ne spune tu ca in lb. germana nu se folosesc semne de punctuatie.
Si daca stii germana, stii si faptul ca TOATE substantivele se scriu cu majuscula...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Silviu daca te crezi asa mare lasa-ma in pace in fata unui pc ma jignesti hai real te tine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Francesca89 eu am invatat chineza

Sigur, vino in Iasi sa iti spun in fata ca esti prost. Vrei sa iti dau si un autograf?

Eu fac efortul sa citesc, el sa faca efortul sa scrie. Nu? happy Si asa ar fi toata lumea fericita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti moldovean inteleg hai in tm si zi-mi in fata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Silviu sincer urasc Romania urasc limba voastra tiganseaca mi scarba so vorbesc pa

Ehh asta e, nu toti sunt asa de interesati in a scrie bine. Ai dreptate, si eu caut cate un cuvant pe google care mi se pare ca nu e corect (:

Pai tu ai o problema cu mine, nu eu cu tine. Eu ti-am zis ca nu stii sa scrii, iar tu te-ai simtit ofensat. Daca iti premiam greselile cred ca erai foarte fericit. Eh uite ca nu e asa. Traiesti in Romania, inveti romana! Ai ceva cu mine, vii la mine.

You have reason! Haha.

Pt unii e mai usor sa traiasca in ignoranta, in prostie si sa se planga de faptul ca lumea nu ii accepta. Dar hai sa incheiem discutia...Nu se merita...

| Criiss16 a răspuns (pentru anonim_4396):

Heei, stai calm! Putin respect, nu? Eu nu am avut nimic cu tine, am facut efortul sa inteleg ce scrii, si te inteleg perfect daca nu ai fost in Romania, dar respect pentru Romania, romani si limba noastra, nu crezi? Nu stiu daca esti roman sau nu, dar minim, putin respect! (:

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Zile asta Danutzei si lui sunshine.

P.S: o sa inveti si gramatica limbii romane, cu timpul. happy

| 19marian60 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca "urasti" limba romaneasca si ti-e scarba sa o vorbesti, nu te obliga nimeni.Eu am emigrat cu ani in urma din Romania.Pentru a fi acceptat unde am ajuns si a putea sa ma integrez in societatea de aici,a fost imperios necesar sa invat limba acestei tari, sa invat si sa respect obiceiurile celor de aici si sa le cunosc cultura. Daca nu poti face toate astea e cazul sa" te faci mic si sa te duci acasa"! PS. Ce e scris intre "si " este o expresie in limba romana prelucrata pentru a putea fi scrisa! Daca vrei sa o cunosti in versiunea originala, intreaba si tu in stinga si in dreapta! Bafta!

| 19marian60 a răspuns:

Silviu te-a jignit crezand ca esti roman si nu stii sa scrii. Daca esti emigrat in Romania ai multa treaba de facut! Invata sa vorbesti sa scrii.Citeste ce poti din:Eminescu, Sadoveanu, Ispirescu. Abia dupa aceea vino pe TPU.Aici se face multa polemica,se discuta la peiorativ,locul unde pui o virgula poate schimba sensul frazei, se face multa "bascalie".Tu nu poti face fata decat daca Scrii, Citesti si Intelegi bine romaneste.De moment nu e cazul! Asa ca...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

SaintOcea de unde esti copile te calc in picioare ma hai fata in fata ai curaj?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ema eu is pro religie chiar daca is ateu cred ca religia ne poate aduce iubire pace in inima fiecaruia eu militez la iubire si pace oamenii rai fara de vitor cei de jos nu ai ce le face