Depinde ce prieteni ai si in ce cercuri te invarti. Poate niste colegi sau batranii sa mai zica asta!
Nu stiu, depinde in ce lume traiesti!
Tu, mi-ai dat o idee: "Adevărat n-a înviat" cu un n aproape silențios.
De ce "Adevărat n-a înviat? nu e corect scris, nu a inviat, nu a murit
În afară de o virgulă pe care am omis-o intenționat pentru a sugera pronunția nu văd de ce ar fi greșit.
Tu ești ateu?
Probabil că ți-am creat confuzii când făceam pe creștinul în categoria asta. Și da, dar uneori vorbesc de colectivul ateilor la persoana a treia deoarece doar spunând că sunt deja atrag priviri încruntate.
Faza e ca nu prea întâlnești atei des in Romania, mai mult pe net
Jumate din clasa mea era atee, deista sau panteista.
Ateii spuneau simplu ca nu cred in Dumnezeu.
Ceilalti doar spuneau "Eu sunt crestin dar cred ca Dumnezeu e doar o forta/universul/natura/etc.". Ateii poate sunt rari, dar destii si panteistii sunt foarte multi, poate mai multi decat crestinii.
Depinde de persoana, unii lasa capul in jos si nu zic nimic, altii se fac ca nu aud dar cei mai multi zic un scurt "adevarat a-nviat!".
Sfatul meu prietenesc pentru tine, ca de la crestin la ateu, e ca in cazul in care cineva te saluta in acest mod e sa ii raspunzi adecvat cum se cuvine, e o prostie sa incerci alte tertipuri, pana la urma nu e ca si cum te-ai lepada de o credinta, daca ai fi musulman intelegeam dar asa nu ii nimic de pierdut, in felul acesta arati o forma de respect si politete.
Un om rational stie sa isi faca prieteni si se adapteaza in functie de fiecare persoana.
Totusi e cam ciudat sa intrebi acest lucru in preajma Craciunului, de Paste o sa intrebi daca e ok pentru un ateu sa mearga cu colindul sa faca niste bani?