Rationamentele sunt eronate pentru ca pleaca de la premise discutabile.
Nu poti ajunge de la premise discutabile la concluzii peremptorii,asa cum face Tutea.
Nu exista diferenta intre un om ce are un scop imaginar si un om ce nu are un scop. Amandoi s-au nascut degeaba.
Tutea pleaca insa de la premisa ca religia crestina e corecta,iar scopul vietii e mantuirea.
Cat despre al doilea citat,el dovedeste clar ignoranta de care da dovada domnul Tutea.
Nu pentru ca insulta ateii,ci pentru ca el consdiera automat orice om inteligent (Laureat.) ca fiind ateu si prin urmare "dihor".
Eu as spune ceva, o baba nu ar putea sa stea in fata maicii domnului in biserica fara un "laureat", pentru ca, ghici ce, nu ar exista biserici. Bisericile nu sunt facute de "babe" ci de "laureati".
Nu ai "laureati", nu ai progres, tinzi asimptotic spre epoca de piatra.
In epoca de piatra exista bate si pietre, nu morala crestina.
Aha, dreptatea lui Ţuţea dă pe-afară. : ))
De ce, naiba, vă frustrează atât de mult existenţa non-creştinilor, de sunteţi nevoiţi să vă ridiculizaţi atacându-i gratuit şi ridicându-vă singuri în slăvi? V-au murit lăudătorii? Nu puteţi să vă vedeţi de oile voastre şi să manifestaţi măcar o fărâmă din pacifism, cu care vă tot lăudaţi?
"Cum comentati? Eu zic ca are dreptate intr-o oarecare masura."
Pararea lui, un goblin urat dement, cui ii pasa ce zice el?
Ce norocos sunt. 30 de citate din intelepciunea legionara adunate la un singur loc si o intrebare la care autorul isi raspunde singur. Mai pot completa ceva?
Baba aia a ta ghiceste si in zatul de cafea, descanta de deochi, le invata pe tinerele fecioare cum sa puna sanziene sub perina ca sa-si viseze sortitul, etc.
Pe cand cealalta persoana, ce mai stii despre ea? Doar ca afirma ca nu exista Dumnezeu?
Toata vederea noastra este bazata pe prejudecati, cand Iisus a spus clar, sa nu judeci, pentru ca judecata este a lui Dumnezeu.
Nu ma mir ca Ţuţea e idolul unora, doar biblia e cartea lor de capatai, putini stiu ceva despre Soare, sau de ce ploua, amuzant e ca "vai, atei e rai".
29. Ce se naste din pisica tot soareci mananca. - autor necunoscut.
Tac`su era popa.
Intre un frustrat care insulta si un om rational care sta in banca lui, aleg omul rational.
Deh, ce-o fi stiut si Tutea asta... sunt convins ca absolut nimic...
A fost putin cam dur cu ateii, asta e adevarat.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: