Lumea nu e populata doar de atei si crestini.
ps: cum juma de dzeu? adica un dzeu feliat? te rog nu pune intrebari la misto
Dupa cum zic crestinii ei spun ca dumnezeu e ca un spirit, adica nu e fizic si ei spun ca el e peste tot dar pana la urma nu e nicaieri, problema e ca crestinii incearca sa ii faca pe atei sa creada si atei vor sa-i faca sa nu creada intr-un Zeu
Spui tu ceva acolo
s-ar putea sa fie totusi o forta superioara in univers dar totusi nu una inteligenta sau cel putin constienta
poate prin speranta pe care o avem cand ne rugam sau cand n orim ceva reusim sa adunam energii pozitive asuprea noastra
pana la urma e in firea omului sa creada in ceva, real sau nu ii da speranta sa lupe mai departe
Ateii zic ca nu exista DUmnezeu
Crestinii zic ca exista Dumnezeu
Antiteii(cazul tau) aduc Hula impotriva Dumnezeului celui viu.
In primul rand ca sa fie 50-50 % ar trebui sa numeri grupul care raspunde la acea intrebare. Daca sunt 10000 si 700 cred in Dumnezeu nu e prea 50-50%.
Exemplu de 50-50!
Eu as putea specula ca, creierul tau nu este acolo dar tu sa raspunzi cu furie ca este si isi face treaba. Opinii diferite dar egale in masura. 50-50!
Cat despre intrebare.O intrebare idioata.Ai mai vazut jumatate de om vreodata cu jumatate de plamani jumate de creier jumatate de tot? Si nu spune ca subiectul e diferit ca daca eu iti zic ca exista un om pe nume Gigel si tu imi zici ca nu exista dar eu da si suntem 50-50 nu exista nici o posibilitate ca el sa fie OU.
Asa ca lasa trollaju ca nu te prinde.