Ateii nu cred!
Daca incepi cu eu cred ca =indoiala, nu esti sigur! Eu cred ca este ora 14. Cred...nu-s sigura!
Daca o intelegi de ce sa mai traduci? Tu cand asculti ceva in romana trebuie sa scrii pe foaie ca sa intelegi? Daca ai cunoaste engleza, ai intelege din prima.Dar na', asta-i mentalitatea romanului.
))))) vai ce sa povestim si daca imi bat joc de voiii?
Depinde de fiecare in parte si ce inseamna a crede in ceva,eu unul cred in metoda stiintifica,in cei care imi demonstreaza ca sunt sinceri cu mine
dar nu am credinta pentru stiinta sau convingeri personale
cel mai mult cred in indoiala ma indoiesc de toate si vreau sa mor in indoiala totata decat in asa zisa a sti totul dar de fapt a nu sti nimic, prefer ca cea ce stiu sa fiu sigur de cea ce stiu nu cred din credinta sau ca asa imi convine mie
inca ceva imporatant ateismul este o lipsa un minus nu un plus el nu este credinta, religie, filozofie, ideii etc
ateismul este un minus atata tot un minus de teism sau de deism
ateismul nu este afirmarea clara ca nu exista zeii si este absenta unei afirmati privind existenta lor
In ce vor muschii lor, si muschii lor nu vor sa creada in zei, ca nu e logica povestea.
Bună!
În nimic. Ateu vine din grecescul atheos unde a înseamnă fără şi theos zeu.
Pe curând!
Ateul crede in stiinta in ceea ce se poate demonstra si dovedii.
Omul de rand cred imediat in tot ce-i indruga o biserica care vrea sa ne controleze.Nu mai e nimic asa cum trebuie de la inceputul crestinatatii!
Ateii cred in Mos Craciun...Toti spun ca parintii sunt Mos Craciun dar de fapt el chiar exista! Scrie in Cracilie.
Nu merge saitul
Ce zei visezi? Tu ai citit macar definitia ateismului? sau a ateului? O gasesti in DEX
http://dexonline.ro/definitie/ateu
http://dexonline.ro/definitie/ateism
Explica-mi si tu mie inca odata ce zei visezi?
Sper ca doar trollezi, altfel nu-mi pot explica asa ceva...
Imi place cum este formulata definitia de pe Wiki-ul respectiv. Ateismul este lipsa credintei in divinitati, deci ca si consecinta este si o lipsa de credinta in divinitati.
Eu cred ca a facut misto de el nu ca nu stie ce e ala ateu.
Am ras cu lacrimi:"In ce cred ateii?" "In zei"
"In zei " de cand cred eu in zei find ateu si eu nici macar nu stiu?
PRietene, ateul e un om care nu crede in NIMIC, nimic si cand spun NIMIC, inseamna ca nu credem in finte supranaturale, nascociri la bautura gen " isisu, fecioara maria, sau altele basme cu care sunteti spalati pe 'creieri'
Uite ce intrebare cu scopul de a crea un nou conflict intre atei si crestini.
Daca ai nevoie de cearta spune-mi aurelule ca am cu tona
Dupa parerea mea ateii nu cred nici in Dumnezeu nici in satana ei nu cred in nimic.
anonim_4396 întreabă: