Mi se pare o ipocrizie sa intri la aceasta categorie doar pentru a pune bete in roate.
Dar este dreptul nostru sa stam sa discutam si noi despre religie, indiferent daca suntem sau nu suntem oameni care au religie.E ca si cum eu te-as lua la rost ca aculti muzica, dar nu esti muzician de profesie, deci nu ai dreptul sa asculti muzica.
Eu dacă n-am maşină n-am voie să postez la Auto&Moto? Asta să înţeleg?
E o ţară liberă şi am dreptul să-mi exprim opinia.
Probabil ca daca nu ar fi ateii, sectiunea religie ar fi cea mai plictisitoare.
Adevarat
Daca prin non-plictis intelegi interminabilele dispute care nu duc nicaieri, atunci da.
Vreau doar sa vad ce spun ateii care se dau ca au fost mari crestini iei nusi dau seama ca iei nu inseamna nimic pentru societatea crestini nici pentru cea a ateilor pentru ca sunt sigur ca multi dintre ei sunt botezati sunt doar niste smecherasi caresi schimba religia dupa noapte.
Ce rost ati avea voi pe lume, fara oameni care sa va ceara explicatii? Oare, nu ati vorbi singuri prin zapada?
Daca te crezi atat de crestin, de ce nu raspunzi aici? http://www.TPU.ro/......personaje/
Promit in fata tuturor, public, sa-ti dau salariul meu toata viata, daca imi poti da o explicatie logica.
Inca o intrebare asa de curiozitate, unii dintre voi ati fost crestini daca da dc v-ati schimbat si daca nu v-ati gandit sa deveniti crestini.
LisaJulie întreabă: