anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ateilor, de ce nu credeti in Dumnezeu sau orice alt zeu, divinitate, whatever?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
67 răspunsuri:
| Emilașcovici a răspuns:

Cum tu nu intelegi ca ei nu cred asa cred si ei ca noi cum de credem.Si nu poti sa-i schimbi pentru ca s-au fixat pe ideea aia si gata, partea buna este ca macar nu sunt satanisti.

| hellchild a răspuns:

Tu vezi cum suna intrebarea cu "ateilor" la inceput, adica ba fraierilor.
Acum raspunsul : pentru ca fiecare e liber sa creada in ce vrea, atei au niste convingeri pe care le urmeza ( in general stiinta, si sunt de acord.), precum si crestinii au alte convingeri ( pedepse in viata asta si viitoare, care nu prea merge dupa mine, dar fiecare e liber.

| Morrígu a răspuns:

Nu cred nici măcar în mine, dapoi. Exist? cine sunt eu? de unde sunt? El, Dumnezeu de unde e? Pe el cine l-a făcut? Rahat.

| Calininio a răspuns:

Pentru ca nimic nu m-a facut sa cred? Au existat doar lucruri care ma fac sa nu cred. Acelea fiind nedreptatile din Biblie ( in special, dar si din alte carti "sfinte" ), paradoxurile ce apar, faptul ca totul e ilogic daca iei in calcul existenta unui zeu... ura pe care o port fata de biserica... Si daca as crede, m-as prezenta ca fiind ateu militant, impotriva bisericilor devenite afaceri.

| ChuckNorris42 a răspuns:

Fiindca gandim, ne folosim creierul sa procesam informatiile date in loc sa credem pe cuvant niste aberatii crezute de toti spalatii pe creier si predate de niste mosi senili.,, Crede si nu cerceta" e tocmai prostia care va impiedica sa va treziti la realitate. Cerceteaza un pic cu o minte deschisa si vei intelege.

| KingSize a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur big grin

| danay72 a răspuns:

Nu e suficient sa crezi in orice zeu, ci in Dumnezeul adevarat, este important sa credem, pentru ca altfel e totul in zadar.Ioan17:3