| Steregoi a întrebat:

Ateismul sau necredinta a aparut ca o reactie la consecintele dezastruoase ale pacatului. Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Daca recunosti ce e pacat, e cam aiurea sa nu Il recunosti pe Dumnezeu.
Sunt de parere ca ateismul e o izbanda a diavolului asupra mintilor slabe...

| Steregoi explică (pentru Mayar):

Ateismul are mai multe grade. Primul grad e cand omul nu crede ca Dumnezeu poate salva pe om de la moarte vesnica. Aceste grade sunt amestecate cu interpretari gresite ale Bibliei sau cu minciuni.

| Mayar a răspuns (pentru Mayar):

Multumesc pentru fundita

11 răspunsuri:
| VictorJulien a răspuns:

Ateismul apare atunci cand cineva nu mai crede in niciun zeu inventat de catre oameni, voi crestinii sunteti mai pacatosi decat paganii sau ateii pe care ii injositi mereu, cu ce sunt acei oameni pacatosi daca nu cred in ce credeti voi orbeste?

| Steregoi explică (pentru VictorJulien):

Daca Dumnezeu ar fi inventat de oameni, de ce au aparut toate cate se vad? Iar pacatul e un concept legat de Dumnezeu si autoritatea Acestuia. Eu stiu ca problema e inversa adica necredinciosii ii persecuta pe credinciosi.

| VictorJulien a răspuns (pentru Steregoi):

De inchizitie sau cruciade ai auzit? Cati oameni au murit din cauza crestinismului? Sau in fiecare familie exista cate un ateu sau cine stie budist de exemplu care este facut nebun de familie, se uita la el ciudat si ii spun ca-l va pedepsi Dumnezeu. Faptul ca popii isi fac biserici din bani publici nu-i o persecutie a celor care nu vor ca din munca lor sa fie construite temple ale hotiei. Exemple sunt destule dar ipocrizia e mare.

Inchizitorii nu erau credincioși ci atei.

Asta cea mai mare prostie pe care am auzit-o in ultimul timp

Cand evreii purtau razboaie cu canaanitii Dumnezeu lupta pentru ei. In cazul inchizitorilor Dumnezeu nu lupta pentru ei pentru ca acestia erau atei. Dumnezeu nu poate fi numit ucigas pentru ca El este izvorul vietii. Dumnezeu da viata cui vrea El si ia viata inapoi celor ce nu Il respecta. Inchizitorii urmareau scopul lor si nu vointa Lui Dumnezeu. Hristos a spus sa ne iubim dusmanii. Hristos nu a ucis pe nimeni. Cine urmareste vointa lui sau a altor oameni si nu voia Lui Dumnezeu, un astfel de om este un necredincios. Si, da, sunt ateu cand vine vorba despre Zeus si alti zei din mitologiile popoarelor pagane.

Vad ca esti un crestin fanatic dupa raspunsul asta, popoarele ale pagane pe care le crezi tu pacatoase nu au obligat oamenii sa treaca de partea lor, nu erau disperati ca voi cand cineva nu credea aberatiile voastre mistice.Voi crestinii va urati intre voi spuneti ca promovati iubirea, o ipocrizie mai mare nu poate exist.

Canaanitii murdareau pamantul Lui Dumnezeu si de aceea Dumnezeu a hotarat sa-i distruga. Canaanitii isi bateau joc de Creatorul omului asa cum fac multi necredinciosi in prezent care mor vesnic la fel ca acei canaaniti.

Adevaratii credinciosi se iubesc intre ei si iubesc dusmanii.

Dumnezeu a iubit canaanitii scutindu-i de acea viata mizera in necredinta si batjocura lor. Dumnezeu a curmat suferinta acelor canaaniti prin moarte vesnica sau dandu-le moartea vesnica sau moartea a doua. Apocalipsa 21:8.

Tot Pamantul si tot Universul este al Lui Dumnezeu.

Daca e sa existe adevaratii credinciosi eu nu i-am vazut, si nici tu nu esti unul dintre ei