| benny7 a întrebat:

Ateismul se mărginește la negare, şi reduce totul la zero, calea lor unde merge?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Ateismul este pozitia provizorie a unui om care in prezent nu considera ca afirmatiile facute de teisti sunt dovedite empiric,cand se va descoperi vreo dovada a unui zeu egal care vom fi teisti fata de el,punct, asta inseamna ateism atat, restul sunt minciuni teiste ca si traducerile tampite facute despre ateism de catre teisti, mi se pare logic ca un ateu sa spuna ce e ateismul nu un teist, ateismul nu reduce la nimic, ce cale? fiecare om alege ce vrea sa faca

| benny7 explică (pentru RAY):

Da corect ateismul nu reduce la nimic,,,!

Calea e simplă sinuciderea-ok! Ateu consideră că viaţa e finită şi că moartea e inevitabilă, ateii adevăraţi sunt sinucigaşii cei care se declară atei si nu se sinucid nu sunt adevăraţi, adică falşi.***

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Atat de eronat gandesti,e ca si cum ai spune German -Hitler =Nazist,nu are nici o logica, omule orice om normal la cap considera moartea finita si inevitabila, de unde stii tu cati atei se sinucid? cate tampeni scrii, il copiezi pe steregoi, l-ai intrecut de data asta, un ateu iubeste viata pentru ca e sigura care o va trai vreodata fata de un crestin la care moartea i este scopul

Pentru ateu viaţa este finită în timp şi nu există viaţă după moarte, nu contează că moare mâine, ce rost mai are sa trăiască70-100 de anii!,

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Pentru ateu viaţa este finită în timp şi nu există viaţă după moarte
omule pentru tine viata nu este finita, nu vei muri niciodata? nu exista nici o dovada ca exista viata de apoi, nici biblic nu exista, cei morti nu stiu de ei, daca tu nu ai gasit sensul vietu nu fa generalizari stupide

Sunt mulţi ateii şi credinciosi falşi doar poartă numele ok! Totuşi, fiecare încearcă să se gândească la ultimele clipe ale vieţii şi la ce simţi atunci când ceasul morţii îşi începe numărătoare inversă...cum ai explicat :Ateismul nu reduce la nimic! Mulţumesc mult pentru răspuns***

22 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"reduce totul la zero" - nu monșer, nu totul, doar religia

| benny7 explică (pentru sierra1):

"My dear"-zero e foarte important în multe,,, ok!

| sierra1 a răspuns (pentru benny7):

Atunci scrie-l "0" și nu "zero"

Ok - importantă este calea care unde duce,,,,!

Dar care e poziția ta în contextul dat?

Energia negativă a persoanelor din jurul tău te afectează, unde au ajuns şi unde se termină...

Poftiiiim? Care energie, care negativă, care afectare?
Ești cumva vreun profet/oracol infiltrat p-aici pe TPU și noi nu știm?

Totul este energie, energia scade odată cu înaintarea în vârstă!

Observ că scrii maaaare întârziere. Nu stai bine cu energia, este?

Ateismul si păreara ta dacă se poate ok!

Beny monșer, aici tu pui întrebările, eu răspund dacă sunt în stare

| sierra1 a răspuns (pentru sierra1):

și tot ce pot da eu se află pe primul rând al răspunsurilor primite

| DeyCj a răspuns:

Ateismul e o stare spirituală tranzitorie spre o altă ideologie religioasă. Ateii merg ca un vapor în derivă, adică nicăieri, până găsesc soluția perfectă ce coincide cu viziunea lor asupra propriului eu(spiritualitate, etc). De aceea ei neagă tot ce e creștin(în special) și caută tot timpul dovezi clare despre cele „sfinte".

| BlackOldSun a răspuns:

Eu iti recomand sa observi cu atentie ce a facut religia de-a lungul istoriei omenirii si dupa daca ai creier sa gandesti putin apoi poti vedea de ce e mai bine sa fii printre cei care nu au credinte in bull.shit!

| benny7 explică (pentru BlackOldSun):

Mulţumesc pentru lămuriri!*