Ridicol. Unui teolog ortodox cu doctoratul in teologie luat la Sorbonna i-ar fi rusine cu asemenea povesti cusute cu ata alba. Astfel de povesti prind doar la oameni cu un mare grad de prostie. Crestinilor li se cere sa fie credinciosi, nu creduli.
In ce domeniu esti doctorand?
Nu sunt doctorand, sunt doctorandus, vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Doctorandus
Despre intamplarea asta au fost multe marturii, si s-a schimbat ceva in mentalitatea oamenilor din zona, chiar atei.
Este o relare ca un militian care a stat noaptea cu ea, a albit; fata scotea niste sunete chiar daca era intepenita.
Oricum poti sa crezi ce vrei, cei de atunci au crezut ce au vazut si au auzit.
Eu am vazut la tv odata un caz din SUA in care a avut loc un accident de masina si au fost mai multi martori care au spus ca au vazut niste ingeri cum au scos ranitii de sub masini. Dar bineinteles, nicio poza, nicio filmare, ca-n toate cazurile de acest gen. Doar vorbe. Ar trebui sa-i credem pe toti acesti asa-zisi martori? Eu ma tem ca nu.
Diavolul face tot felul de minuni ca sa fie crezut drept Dumnezeu!
Acesta este si motivul pentru care Dumnezeu in Deuteronom 13:1 cere clar celor care cred in el sa ii ucida pe cei care ca si Isus fac minuni ca sa fie crezuti drept Dumnezei!
Se știe azi de unde a luat Dumnezeu atita materie ca sa faca piatra? NU. Deci Dumnezeu a facut piatra din nu știm ce anume, darminte dintr-un om. Minune? Fata acea este un mesager prin care Dumnezeu ne-a povestit ceva, dar daca vezi cu ochii nu inseamna ca ești și vazator. Filozoful Timpului, te-ai intrebat ciți orbi iți va citii acest sfint articol?
Eu zic sa inveti lucruri mai simple ca din ce e facuta piatra, si anume acordul gramatical.
RAY întreabă: