Nu e neaparat ca toata lumea sa intre intr-una din aceste doua categorii. Important e ca fiecare om sa-si doreasca sa afle adevarul, si sa-l caute, nu sa pretinda ca deja il stie, cand de fapt omenirea abia a inceput cautarile.
Cine? Eu?
Prima varianta.
*and the winner is...*
P.S. A venit vara, nu ti-e cald cu acea caciulita?
Cel mai bine e sa ramai undeva intr-un plan de mijloc si sa fii observator al ambelor situatii.
Rosu sau verde? Verde ca sunt ecologist!
Aceasta dilema e falsa, si nu stiu daca o pui onest intrebarea, dar sunt ateu.
Motivul e ca in afara de Monstrul de Spaghetti Zburator, ce e cel mai bun zeu ce a existat si exista (cel mai bun la gust cel putin - adica e Dumnezeu cu gust) nu stiu dovezi concrete ce orice om serios le accepta, ce pot fi aratate. Sunt zeci si sute de aparitii a lui FSM inaintea noastra si apendicele sau noduros arata o iubire extrema!
Ieri m-am rugat ca Monstrul de Spaghetti sa ajute pe toti oamenii indiferent la ce se roaga doar daca ceea ce cer ar aparea indiferent daca ei s-ar ruga sau nu! Si merge! Daca ieri te-ai rugat la ceva si nu s-a intamplat sa stii ca e de la rugaciunea mea si mai ales de faptul ca FSM nu lasa o alta posibilitate!
Ramen.
Adevăr grăiești.
Unii vor spune că FSM nu există. Dacă nu exisă atunci de ce planetele au formă de chiftele. Huh?
Eu am religia mea. Eu cred doar ca exista o parte rea si una buna. si cand mori mergi in partea in care meriti. Sincer nu cred in toate chestiile cu sfintii si tot felul de povesti.
?!?!?! ce intrebare e asta? vrei o descriere la fiecare? stii care e diferenta dintre ateu si nepracticant?