| ЖAngelOfLoveЖ a întrebat:

Ati avut experiente cu Dumnezeu? si daca puteti sa-mi dati un exemplu?

P.S: Acesta raspunde la rugaciunile voastre, atunci cand le spuneti din toata inima?happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
46 răspunsuri:
| Miauti a răspuns (pentru BogdanVasc):

Daca ceea ce zice AdaLeo, inseamna ca sant semne divine ale mortii laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apai sa stii ca am experiente cu Dumnezeu zilnic.si da.a raspuns mereu la rugaciunile mele.in fapte sant cam sarac.si timpul trece.iar eu vreau, dar nu am timp, si nu stiu cat timp mai am la dispozitie.

| ionyionela a răspuns:

Mie mi-a raspuns iar eu cred in dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Știu ce spui despre TOC. Cunosc.
Doar că, boala ta psihică este atât de accentuată, încât ai dat în altele, iar după cum am mai zis, efectul autosugestiei a luat amploare la tine.
Te felicit că ai trecut peste fără medicamente (cel mai bun lucru), dar te compătimesc deoarece crezi că nu e meritul tău. Ăla de a ajuta oamenii, de a te dedica lor pentru a uita de problemele tale.

| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru anonim_4396):

Nu te credeam religios. Am crezut mereu ca esti ateu. Ma bucur ca iti raspunde la rugaciuni Dumnezeu si mie de asemenea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Pai de ce m-ai crezut ateu? sant crestin ortodox dar mai lumesc asa.mai am putin pana ajung si la biserica, si nu stiu cat pana voi face saltul cel mare, oricum mai putin de jumatate.

| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru SaveOurSouls):

Foarte interesanta povestea ta. M-a impresionat. Scuza-ma ca nu ti-am putut raspunde atata timp, insa nu am avut timp sa stau sa citesc pentru fiecare si plus ca webul de la mozzila merge f greu la mine de la o vreme. Da, da asemenea si eu am avut experiente f placute cu Dumnezeu si ma ajuta zilnic si Ii multumesc de asemeneahappy.

| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru anonim_4396):

Aha. Am inteles. Te crezusem, pentru ca de cateva dati dadeai raspunsuri cam ciudate si am crezut ca erai impotriva crestinilor.

| Azµre a răspuns:

Voi chiar credeți aceste aberații?
Distinul și-l face omul cu mâna lui, la fel și norocul și tot ce vreți și ce nu vreți. Nu ține de dumnezeu nu ține de religie, ține de ceea ce ai în cap și de ceea ce vrei să faci în viață. Nu te va ajuta dumnezeu să iei un 10 dacă tu nu ești capabil să înveți, sau să îți dea o mașina dacă tu nu muncești pentru a avea bani să cumperi una...

| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru SaveOurSouls):

Nua m mai putut astepta si pana la urma, tu meriti cel mai bine fudna, pentru ca, ai raspuns cel mai mult si m-a impresionat povestea happy.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

O fericire pe care n-o pot descrie in cuvinte.Imposibila de exprimat in cuvinte.

| わたなべ久美子 a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Stii eu cred ca nu e o coincidenta faptul ca la 33 de ani ai avut aceasta revelatie.La 33 de ani si Iisus a murit.