Da.Intr-o zi citeam Isaia 6, (http://biblia.resursecrestine.ro/isaia/6) si mi-am zis :Doamne, dar si eu vreau sa vad un sol al tau. Si in aceea noapte am visat cum ploua si fulgera si din fulger s-a facut un inger de lumina si a intrat prin geam pana la patul meu.Atunci m-am trezit si simteam o prezenta divina plina de putere si am cazut in genunchi rugandu-ma.Chiar ma gandeam atunci la cei de pe TPU care se bat cu pumnul in piept zicand ca o sa Il ia la intrebari pe Dumnezeu.Inaintea maretiei si slavei Sale nu vei putea sta in picioare.
Din pacate dracul pe multi ii batjocoreste si cine e slab crede. Spre exemplu asta I s-a intamplat unui monah : Venea satana preschimbat ininger cu tamaie de bun miros si il trezea tot timpul la rugaciune ca sa nu se mai odihneasca sa se imbolnaveasaca sa nu mai poata apoi priveghea, posti si face celelalte fapte care necesita putina osteneala. Citeste aici si nu mai crede in vise de la satana.Nu esti tu vrednica nici ingeri sa visezi. http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/14vise.htm
Stii ce este subconstientul si auto sugestia?
Cred ca a fumat cineva pe langa tine si ai inhalat si tu...
Daca esti cu adevarat copilul lui Dumnezeu El te calauzeste prin Duhul Sfant si iti raspunde la rugaciuni.Dar daca ai doar o forma de evlavie tagaduindu-i puterea, este normal sa nu crezi, asa cum esti tu.
Nu ca nu cred.Dar unde scrie in biblie sa primim visele? Nu ai auzit ca si dracul ia chip de inger al dreptatii ca sa insele lumea?
Scrie in Biblie ca daca suntem cu adevarat copiii lui Dumnezeu sa aducem inaintea Lui cereri prin rugaciuni, insotite cu multumiri si vom primi.Mie mi-a dat Dumnezeu multe vise care s-au implinit intocmai.
Din pacate,NU
Mi s-a mai parut ca vad ceva ciudat sau aud, ori simt o prezenta, dar s-ar fi putut la fel de bine sa fie doar in mintea mea...
In rest, doar am auzit intamplari si povesti, nu le-am trait pe pielea mea.
Ceea ce ar trebui sa te intereseze este cum sa ajungi la aceste "intamplari" si sa intelegi de ce se intampla in anumite cazuri si in altele nu.
Am patit ceva interesant, desi nu stiu ce sa zic : Eram la un prieten si ne uitam la filme ( nu spun de care ).Mi-a spus ca se duce la magazin sa cumpere niste gustari.Ramas singur, ma intind in pat, era cam 8 seara.Aud dintr-o data niste pasi. Sunau exact ca niste tocuri de femeie si se auzea de pe hol.Am fugit, sa nu fi intrat in casa cineva si am vazut doar o femeie care a disparut fara sunet imediat.Sincer,cred in chestiile astea, dar la mine acasa nu am patit nimic.
Tu esti prost si nu e inexplicabil
La ce intrebare ai pus tu ai primit un raspuns pe masura. Uita-te in oglinda inainte sa faci pe altu prost.
Da, mi s-a intimplat mai demult o chestie foarte stranie! Nu-i găsesc explicaţie nici în ziua de azi.
Era o seara de vara,cred ca era atat de cald afara ca simteam ca ma topesc in pat,singur acasa, parintii imi erau plecati la munca in strinatate,ne putand sa dorm ma gandesc sa stau un pic pe calculator cat mai tin geamurile deschise,eu sunt situat undeva mai la marnea satului,sunt doar cateva case aici,in fine, dau drumul la un joc League of legends, deodata aud o bubuitura mare afara de s-a cutremurat casa, m-am speriat de am zis ca fac pe mine dar mi-am revenit repede in fire ca sitac ca mai trec avioane sau oameni la vanatoare, cumva creierul meu s-a redresat cu toate ca era 3 noaptea si nu avea cine sa vaneze la ora aceea, dupa aprox. 30 min and terminat partida de joc, sting tot, becurile, televizorul si incerc sa ma culc, inima inca mai imi batea de la acea bubuitura dupa vreo 20 min atipesc,adormisem intr-un fel dar stiam ce se intampla in jur,era o stare de vis care mi se mai intampla cateodata sa fiu constient dar sa nu ma pot misca,in acea stara vad o femeie imbracata in negru si foarte slaba,trasa la fata si ochii intrati in orbita,tremuram atat de tare incat vroiam sa tip dar nu puteam,vroiam sa ma scol dar nu puteam pur si simplu,femeia aceea incepe sa ma atinga in timp ce eu ma uitam ingrozit la cum se invartea in jurul patului parca plutea si cu mana dreapta imi mangaia picioarele si parul,doadata tipa atat de tare la mine incat m-am scapat pe mine de frica la propriu,tipa in alta limba ca nu intelegeam ce spune dar ochii ei era rosii,unghiile foarte lungi si ascutite si murdare era ca un om iesit din mormant asa de murdar,se auzeau bubuituri tari afara ca cea pe care mai le auzisem inainte si dupa un timp baba ma ia de picior si ma trage pe holul casei,deschide usa de la hol care duce afara si ma trage din ce in ce mai tare,cainii latrau si ia parca era speriate de caini ca ma tragea mai tare si mai tare dar tot nu ajungea afara,eu eram paralizat nici nu ma puteam inchina,ingrozit,aproape lesinat fac cu limba o cruce atunci a inceput ia sa tipe tare am mai facut de trei ori crucea si isi pierduse forta numai putea nici sa-mi tina piciorul in maini incepusem sa devin ca aerul pentru ia si vroia sa ma apuce din nou dar eram ca o holograma numai putea face nimic si sunetele pe care le scotea erau din ce in ce mai joase pana numai le-am auzit deloc,in cele din urma reusesc sa ma scol,amortit,aproape paralizat, ma trezesc jumate afara din casa cu picioarele si jumate inauntru, cainii ma miroseau si imi dadeau tarcoale, la piciorul drept aveam sange si urme de zgarieturi, nasul imi sangera si ochi mi se facusera rosii ca un zombie a fost terifiant si de atunci am zis,, gata cu etnobotanicele frate''.
Du-te dracul de drogat fascist ce esti sa ma sugi
La cum ai descriso pe femeia aia mi-am amintit de femeia din filmul''mama'', si cum citeam parca, a vedeam pe mine in vasa bunicilor la sat. Povestea ta m-a speriat rau.
Aia nu cred ca a fost un vis. Tu consumand droguri, te departezi de Dumnezeu. Sunt multe povesti cu fantome, mirese....cred ca stii si tu, sunt adevarate, doar cei slabi de inger le pot vedea. Cei credinciosi nu au treaba. Dumnezeu ti-a aratat inca o data cat este de bun si te-a ajutat. Lasa-i pe ceilalti sa spuna ce vor, va fi prea tarziu pentru ei cand vor vrea sa se schimbe. Nu sunt nici eu cheie de biserica, dar trebuie sa ne inchinam toti lui Dumnezeu, ca sa ajungem in Rai...Macar in iad sa ajunga multi, dar e si Gheena mai infioratoare. Toate astea sunt adevarate!
unknown12345 întreabă:
anonim_4396 întreabă: