| mentholinks a întrebat:

Ati cerut vreodata semne de la Dumnezeu? Ati primit? Sa ceri semne nu e pacat, Isus a spus cereti si vi se va da. Sunt curios daca se verifica afirmatia aceasta.

6 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Raspunsul la asemenea intrebare creaza inflamatii puternice deoarece CHIAR daca sunt oameni care au primit raspunsuri de la Dumnezeu nu vor raspunde din cauza celor ce nu cred si apeleaza si la jigniri. Eu nu pot sa-ti spun decat ca pentru unii se verifica sigur acesta fiind si motivul credintei lor neconditionate. Nu este un loc propice pentru amanunte.

| Steregoi a răspuns:

N-am cerut niciun semn dar vad zilnic semne de la Dumnezeu: flori frumoase, or gas me, mirosuri placute, peisaje frumoase, sanatate, mancare si bautura buna. happy

| AlexeHellsing a răspuns:

1. Da
2. Da
3. Da

| mentholinks explică (pentru AlexeHellsing):

Detalii, ca sa vad daca e real sau doar asa crezi tu niste coincidente.

| Anabela777 a răspuns:

Cand eram mica l-am rugat pe Dumnezeu sa faca sa treaca o masina de o anumita culoare si un anumit model pe langa fereastra ca sa simbolizeze ca maica-mea chiar vorbise cu invatatoarea mea. Da' a fost cel mai tampit lucru ce ducea la prea multe coincidente, pacat a fost ca mi-am dat seama de prostia mea prea tarziu si ca eu chiar mi-am irosit atat de mult timp stand la geam. Dupa nu mi-am mai pierdut timpul cerandu-i semne, ca pot fi interpretate.

| jimmy08 a răspuns:

Da! Eu anul asta m-am hotarat sa nu mai traiesc in pacat si sa-l slujesc pe Dumnezeu pentru ca eram complesit de stres si de tristete. De cand am luat decizia, Dumnezeu a inceput sa-mi schimbe viata incetul cu incetul. El mi-a 'umplut golul' pe care il simteam in mine tot timpul si m-a ajutat sa renunt la dependentele mele(fumat, alcool, jocuri violente, filme pentru adulti,...). De multe ori cand ma rog, simt fiori si odata am simtit un val de caldura in corpul meu. Odata m-am rugat pentru mine si prietenii mei ca sa trecem un examen dificil pe care nu il dadusem de mai multe ori, si l-am trecuthappy. Tot de atunci am un sentiment de pace interioara si lipsa de stres, pe care il pierd pentru o perioada cand pacatuiesc (de exemplu daca beau prea mult sau ma maniez).
Pe langa experientele astea mai personale mai sunt doua 'semne' care mi-au intarit mult credinta. Primul este fenomenul Near Death Experience(experiente/viata de dupa moarte). Daca cercetezi pe internet ai sa afli ca aproape toti oamenii care trec prin aceste experiente spun ca s-au intalnit cu Iisus Hristos(Cel din Biblie, nu cel fals din alte religii) in mai multe scenarii (fie ca l-au vazut cateva clipe si le-a spus ceva, sau i-a luat cu El in rai, i-a scos din iad/intuneric...). Bunicul meu care a avut un accident pe santier si a fost in coma a marturisit ca a fost la Dumnezeu si, de cand si-a revenit, a fost un credincios hotarat pana a murit.(Nu a spus la nimeni ce a vorbit cu Dumnezeu pentru ca nu ii era incuviintat). Cauta Mary K Baxter testimony pe Youtube.
Al doilea semn l-am primit azi si m-a luat prin surprindere pentru ca a fost din plictiseala(nu fa ce am facut eu pentru ca este lipsa de credinta). Am luat o cana cu 5 zaruri si L-am intrebat ceva pe Dumnezeu si L-am rugat sa-mi raspunda printr-un zar multiplu de 7. Am dat cu zarurile, nimic...am dat a doua oara, nimic. A treia oara cand am incercat, doua zaruri au sarit din greseala pe masa si indicau 7 si, imediat dupa, am vazut ca ceasul este 7 fix. M-am speriat putin dar am dat cu zarurile si am primit un multiplu de 7. tongue

Pe scurt: Poti spune ca lucrurile astea sunt coincidente/pot fi dovedite stiintific sau ca pur si simplu sunt nebun. Eu nu pot sa conving pe nimeni sa fie crestin si nici nu ma pricep la cuvinte.Dar daca incerci sa crezi cu adevarat in Dumnezeu si in Evanghelie, daca te intorci de la pacat si incerci sa-L iubesti pe Dumnezeu din inima ai sa vezi ca El iti va schimba viata si toate iti vor merge bine(daca mai apar boli sau necazuri nu inseamna ca ne-a parasit, acestea pot fi trimise de El, cauta 'pilda cescutei de ceai') si ca si consecinta poate vor aparea si semnele. Spune DA si El va face restul!