| Fallen1Angel a întrebat:

Ati citit vreodata din psalmii lui David?
Pentru ce ati citit, v-a ajutat?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

I-am citit de multe ori, m-au ajutat foarte mult.In situa'ii foarte grele din viaţă. i-am completat cu amănuntele acelor circumstanţe şi consecinţele bune au fost uimitoare în viaţa mea.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TrăieşteClipa a răspuns:

Foarte puternici.
Am citit doar unul si m-a ajutat sa gasesc imediat raspuns la o intrebare care ma macina de ani buni.

https://www.youtube.com/watch?v=CECzb09zOT4

| Dorugar a răspuns:

Pe mine am simtit ca m-au ajutat, si anume prin faptul ca mi s-au vindecat hemoroizii

| Jardelin a răspuns:

Da, am citit toti psalmii cap coada. Sunt minunati. Insa si ispitele sunt mari. Psalmii trebuie cititi in genunchi cu lumanarea sau candela aprinse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu am citit si nu vad la ce m'ar ajuta I don't want to see

| SuNaM a răspuns:

Psalmii lui David alcatuiesc Psaltirea, care este impreuna cu metanierul si rugaciunea inimii alcatuiesc armele cele mai puternice impotriva diavolului.Psaltirea il arde pe diavol la fel de rau ca aghiasma. Diferiti psalmi ajuta la diferite trebuinte.O sa iti dau exemple din Psaltirea mea:Impotriva vrajmasilor(3 19 30 31). Dupa ce ai cazut in pacat( 50 45 70 72). Cant te apuca frica( 6, 66, 67(care este si exorcism) 76). Psaltirea ajuta la inaltarea crestinului si ajuta ca mintea sa fie tinuta spre rugaciune.Adica sunt rugaciuni speciale care sunt foarte puternice.Mult noroc si citeste-o! happy