| mentholinks a întrebat:

Ati observat ca fetele, femeile nu prea raspund la aceasta categorie? Ele nu au cunostinte despre religie sau nu le intereseaza asta si stau numai pe la dragoste, conversatii, sex?

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cred ca discutiile de pe aici sunt prea aprige pentru niste fiinte atit de sensibile si delicate cum sunt femeile. happy

| SG1995 a răspuns:

Nu le interesează să dezbată în general. Aparent femeile au o inteligență aparte se țin la distanță de dezbateri futile.

| Mclaren12 a răspuns:

Mai sunt care frecventau categoria asta. Tind sa cred ca nici nu le intereseaza si nici nu au cunostinte despre religie incat sa poarte discutii pe aici. Sa fim realisti, unii crestini din categoria asta sunt genii fata fata de multi crestini pe care ii vad in viata de zi cu zi, oricat de manipulati de religie ar fi.

| CinevaAnonimă a răspuns:

Nu chiar. Mai era @Rodica si altele. Nu putem face o generalizare despre ceea la ce se gandesc persoanele de sex feminin.

| BogdantheDreamer a răspuns:

Cu toate ca si in biserica sunt in mare parte femei, dar cine stie..lumea se schimba.

Da se poate, iar ca o paranteza, in Pateric exista o relatare, cum ca in iad ar fi mai multe femei decat barbati. Deoarece ele pacatuiesc mai des prin trei feluri de pacate:

al mandriei - cand se "impodobesc" si atrag barbati in pcatul desfranarii.
de faptul ca la spovedit nu sunt sincere, arunca vina cand pe unul, cand pe altul ca si cum ele nu ar fi de vina.
al farmecelor- femeile se ocupa in special cu ghicitul, vrajitoria, etc.

| Wordofthat999999 a răspuns (pentru BogdantheDreamer):

Ai fost in iad si nu stiu eu? Crestin posedat de religie ce esti!

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru Wordofthat999999):

Am spus ca in Pateric exista o relatare. Nu eu am afirmat, ateu rau ce esti! happy

| Wordofthat999999 a răspuns (pentru BogdantheDreamer):

Crezi in vise in continuare...

| BogdantheDreamer a răspuns:

Ok mersi.

| aveam14ani a răspuns:

Da, sunt proaste rau, nu?
femeile pentru asta sunt facute pana la urma, nu-i asa prietene?
ma bucur ca ti-ai alocat timp cat sa analizezi cate femei sunt active aici