A,,marturisi'' literal inseamna a,, spune ceva la fel''. Noi trebuie sa spunem cu gura noastra acelasi lucru pe care L-a spus Dumnezeu in Cuvintul Lui pentru vietile noastre si pentru copiii nostri.Atita timp cit El este viu pentru mine si simt prezenta lui vegheatoare in viata mea nu ma plictiseste nimic ce este legat de El.,, Caci nici un Cuvint de la Dumnezeu nu este lipsit de putere''.
Întrebările puse de atei sunt multe dar sunt raportate din cauza creştinilor şi de aia le mai punem fiindcă nu putem şi noi să avem nişte răspunsuri folositoarefără să nu fim raportaţi.
Da dar sunt atat de plictisitoare si mi-e greata si scarba de ele(si sunt sigura ca nu sunt singura). Care-i problema ca suntem crestinii si credem in Dumnezeu? Poate nu vrem sa fim ''treziti''. De ce va pasa asa mult in ce cred ala si celalalt? Nu aveti nimic mai bun de facut...?
Tarra,aici nu ţi-am insultat religia sau întrebările voastre.Pur şi simplu UNII creştini ne raportează întrebările şi nu putem să avem un răspuns folositor datorită acestei probleme
Ba da. Sinceră să fiu, de-aia nu prea dau pe la Religie. Înainte, cam prin primele ei zile, "Religie" era şi ea o catgorie cât de cât serioaspă. Acum s-a dus de râpă. Nu descriu nimic
Unde sunt zilele alea? *daydreaming*
Pa, pa!
Cand naiba a fost serioasa? La inceput aici era cuibusor T/A.
Uită-te pe ultima pagină şi o să vezi tu:
www.TPU.ro/religie/72
Numai bine!
Mor
Ce diferenţă
Nu glumesc
La câte emoticoane care râd ai pus acolo de unde ştiu eu că nu glumeşti?
În fine, bine că aşa e.
Asta e viata raspunde care vrea care nu vrea salut si la mai mare
Ps va astept cu sorcova
"Ps va astept cu sorcova "
Ok, te sorcovesc eu acum? Că n-am sorcovit pe nimeni de revelion(ce-i drept acum am mai crescut. Cu sorcova mergeam când aveam 5 ani )
Ehe ce vremuri pe la 5 ani habar nu am ce mai faceam
Ba mai mult tara.aceiasi useri, fac schimb de intrebari intre ei, si le posteaza la infinit.de aia nici nu ma mai agit sa raspund unor ineptii vesnice.nu merita.la familie si relatii, numa adolescenti care au aventuri inchipuite, rar cineva care chiar are nevoie de un sfat.la religie idioti care numa religie nu discuta.la dragoste si sex deja numa telenovele.ce sa spun? cred ca mai bine ma mut la alt site. daca gasesc ceva interesant, o sa ies cum am intrat.ramane intre noi da?
Nu pentru ca unele persoane nu vad intrebarile celorlalti (fiindca nu se logheaza atunci si probabil nu "rasfoiesc" mai multe pagini de intrebari) sau poate spera sa gaseasca raspunsuri noi care sa-i ajute mai mult. Iar motivul pentru care noi raspundem e ca sa ajutam pe toata lumea
HappyCandy întreabă:
JustSmoke întreabă: