| Kramerwalt a întrebat:

Atunci cand aveti greutati ce va ajuta pe voi sa treceti peste ele, exista ceva ce va ridica moralul?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Intamplator trec prin adversitati ale vietii.Si cred ca daca nu as avea nadejdea si credinta in Dumnezeu m-as fi prabusit.Dar asa, El imi da putere ca sa accept rolul pe care il am si sa fiu ceea ce trebuie sa fiu.

20 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Sunt si greutati cand nu e suficienta ridicarea moralului. De asta oamenii trebuie sa se ajute si intre ei. Cred ca trebuie sa nu fii ancorat cu totul in bani si placeri.

| RAY a răspuns:

Moartea ma motiveaza cel mai mult, moartea imi da viata e un fel de declansator de ambitie si vointa, ascult muzica ea imi da viata dany

| Kramerwalt explică (pentru RAY):

Da,interesant raspuns, dar mai facut putin curios ce muzica asculti? Si cum se face ca e datatoare de viata? Vreau si eu sa ascult formatia aia.

| RAY a răspuns (pentru Kramerwalt):

Da,interesant raspuns, dar mai facut putin curios ce muzica asculti?
in general genul hip hop http://www.youtube.com/watch?v=kt4DivEPrTQ
dance http://www.youtube.com/watch?v=d19eBjpP2Aw
eu ascult orice gen si muzica clasica mozart, muzica rock e singura care nu-mi place
muzica hip hop e foarte buna e despre viata ca si manea
ma eu nu fac discriminare si tiganii sunt oamenii si romanii sunt
parazitii e formatia, bug mafia

| Kramerwalt explică (pentru RAY):

Sincer,nu imi place nimic din ce asculti tu, dar sa nu intelegi gresit ca te critic ai un gen frumos dar mie nu imi place eu sunt cu al meu.Noroc in continuare, Notele muzicale cu tine.

| Wøodenpints a răspuns:

Berea.

| DyNo a răspuns:

Gandirea mea pozitiva si lucrurile bune care mi se intampla in urma unei astfel de gandiri.

| 1Mihai1 a răspuns:

Cand mă gandesc cate mai am de făcut in viaţă...nu mă dau bătut, nu vreau să fiu un laş!

| Kramerwalt explică (pentru 1Mihai1):

Foarte bine dar nu uita de Dumnezeu El te va ajuta sigur sa fii mult mai puternic!

| 1Mihai1 a răspuns (pentru Kramerwalt):

N-am uitat, nu uit, n-o să uit!

| Kramerwalt explică (pentru 1Mihai1):

Nu a uitat, Nu uita, Nu va uita!

| RAY a răspuns (pentru Kramerwalt):

Fiecare asculta ce vrea dany, dar moartea ma motiveaza cel mai mult recunosc ca mi teama ca dupa ce mor numai voi exista niciodata

| AlexeHellsing a răspuns:

Spune cu dragoste și cu credință în gând:
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluiește-mă pe mine păcătosul/păcătoasa.

| unbaiatanonim a răspuns:

Ca unii au greutati mai mari big grin

| ddanaraluca a răspuns:

Desigur,Dumnezeu este stanca mea si este cel care imi da speranta si nadejde, ca vor veni si zile cu soarewinking. daca n-ar fi El in viata mea, ar fi extrem de greu
P.S Dupa ploaie si furtuna, va veni o zi mai buna..soarele va straluci mai luminos
Cine se increde in Domnul are viata mai frumoasa... Dumnezeu de sus vegheaza, El ne binecuvinteaza.

| OKMaui a răspuns:

Sperantele ma tin in picioare.

| Irinka1 a răspuns:

Atunci cind am multe greutati eu stau putin cu castile in urechi si respir adinc, dupa aceea zimbesc-zimbesc tare pentru ca sa am putere sa depasesc greutatile aparute in cale.Acesta e farmecul vietii sa treci peste incercarile ei!

| Lelouch a răspuns:

Legat de muzică nu ştiu ce să zic. Unele melodii îţi ridică moralul, te face să lupţi, te face să fii mai optimist...Nu am inţeles niciodată copii care ascultă muzică gen Dubstep, ce înţeleg ei din ea? Eu ascult rap dar este mai complicat, în ziua de azi oricine îşi face un refern, zice ceva de femei şi altele este considerat rapper.În ultimii ani am aprofundat acest stil muzical şi am descoperit ce înseamnă cu adevărat rap nu ce se crede.Multă lume nu ştie nimic despre acest stil de muzică toţi ascultă Bug Mafia, Paraziţii etc., crezând că ascultă rap adevărat dar este doar pe jumate adevărat.Cei mai mulţi artişti buni nu sunt ascultaţi, cei mai buni din ţară au foarte puţini fani, dacă vă uitaţi pe YouTube au debea maxim 1000 de vizualizări şi debea câteva zeci de oameni cumpăra albume.Cineva vrea muzica adevărată, rap, plin de optimism, făcută de un adevărat artist şi de un om foarte mare căutaţi pe YouTube: Omu Gnom - Semn; Omu Gnom - Upgradeaza-te; Omu Gnom - Crunt; Omu Gnom - de unde atata tristete; Omu Gnom - Terapie şi multe altele de la acest artist minunat, mulţi nu înţeleg melodiile lui dar cei care le înţeleg se bucura de melodiile lui, iar eu pot spune că acest om mi-a schimbat si stilul de a gândi.

Întrebări similare