''Iar pentru Iisus raiul nu a fost nici in ceruri nici pe pamant, el se gaseste in interiorul nostru''
Ia de aici, uita-te si poate, poate iti faci o idee.
http://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8M
Depinde de ce ai făcut pe lumea asta.
Dacă ai făcut mai mult bine, arăţi ca un înger!
Dacă ai făcut numai rău, arăţi ca Dracu!
In iad sau rai ajungi. depinde de tine. Nimeni nu stie cum aratam o sa aflii tu atunci. nu s-a intors nimeni din morti sa ne spuna
Ma amuzat raspunsul pentru dragos (era pentru crestini) de parca voi crestini nu muriti ca hindusi,mulsumani, ateii
nu te duci nici unde cand mori valabil pentru oricine, indiferent de cea ce crezi realitatea e la fel, poti crede ca gravitatia nu exista ea va exista, degeaba ignori realitatea tot de ea vei da
Era o intrebare pentru crestini
Nu exista Rai sau iad, toate sunt locatii fictive pentru a pacali pe cei care nu au acces la cartile sfinte. Iarasi cartile sfinte nu povestesc despre inceputul universului ci despre inceputul nostru ca fiinte pe acest pamant, Biblia fiind o metafora la tot ceea ce s-a creat de catre o rasa extraterestra. Zeii biblici sunt zeii Elohim.
CE chestie.....si eu tot crestin sunt.
Vei arata de-o stralucire nemaipomenita daca esti in Rai, si Doamne fereste, in iad sunt numai uriciuni.Cei de-acolo arata precum cenusa, demoni cu fata de la toate dobitoacele pamantului, pana la fete uricioase de om.Nu stiu cum arata demonii si Doamne fereste, nici nu vreau sa aflu, dar atata stiu.
Pe mine ma intereseaza cum vor arata cei din RAI
Cine te-a mintit ca dupa moartevei merge in cer?
Du-te Daniele si te odihneste si te vei scula iarasi in partea ta de mostenire.Cunosti textul asta?
Sufletul pastreaza insusiri ale trupului dar nu va fi material, ci va fi: "ca ingerii din ceruri"(Biblia - ). Pentru mai multe informatii citeste "Sufletul dupa moarte" de Serafim Rose.