Cat timp nu incearca sa imi bage credinta lor pe gat, nu am nimic cu ei, nu ii consider prosti, poate doar neinteresati de ceva ce vine in contradictie cu ceea ce cred, + ca de buna voie nu incerc sa ii conving sa creada ce cred eu, pentru ca exista autosugestie (inconstienta) care vine din subconstient si subcontientul e indoctrinat (s-ar putea imbolnavi psihic de la mustrari de constiinta). Numesc asta "ce tie nu iti place, altuia nu face", oare de ce altii nu fac asta? Crestinii, ca asa e povestea, ei sunt buni si "prosti", ateii sunt "rai" si inteligenti.
Ii consider prosti in toata regula, oameni care nu sunt capabili sa gandeasca singuri
Nu ma declar ateu nimanui,nu ma laud cu ateismul meu cum o fac uni cu credinta lor,prefer sal tin pentru mine,daca as spune cea ce sunt ar rade de mine,mar face prost,ar incerca sa-mi bage religia lor pe gat asta ortodoxi, pocaiti mar ucide daca leas spune ca sunt ateu si nu glumesc
fiecare face ce vrea cu viata lui, nu ma intereseaza in ce crede x sau y
i consider pers care poate nu pot trai fara biblia sau nu au auzit de stiinta, sunt multe pers ce sunt religioase doar cu gura daca ar sti cei ateismul nu ar ezita sa se declare ateii intr-o tara normala nu in Romania, tara de secolu 2, 3 cel mult
Din partea mea poate sa creada cineva si in Zeus sau Thor ca nu ma intereseaza atata timp cat nu ma bate la cap cu religia.