Catolicii NU SUNT cu diavolul ei sunt doar PACALITI de acesta, FUNCTIA PAPLA este Demonica, orice Papa este Antihristul. Chiar catolicii din secolul opt (8) au descolerit acest lucru. Deci VICARIVS FILII DEI sau 666 este Papa de la Roma, nu unul oarecare ci TOTI cei ce ocupa acesta functie, cei din trecut sau viitor sunt ANTIHTISTUL.
" orice Papa este Antihristul." " 666 este Papa de la Roma, nu unul oarecare ci TOTI cei ce ocupa acesta functie, cei din trecut sau viitor sunt ANTIHTISTUL." -
1 ioan2:18 Copilaşilor, este ceasul din urmă şi, după cum aţi auzit că vine anticristul, au şi apărut acum mulţi anticrişti; din aceasta ştim că este ceasul din urmă.
foloseșteți puțin materia cenușie - când ioan a scris acestea nu exista nici un ppă nici funcția papală, și totuși anticriști deja erau.
In Apocalipsa vorbeste despre 666, deci papa iar in 1Ioan vorbrste despre "voi", nu ai inteles inca asta? Folosesteti minteza. Normal ca aparusera si alti antihristi de care se vorbeste in Biblie, ex: Nicolaiti dar in Apocalipsa vorbeste in MOD SPECIAL de UNUL 666, VICARIVS FILII DEI, Papa (nu am spus eu asta ci incepand cu sec 8 chiar Catolicii si apoi TOTI Protestantii pana prin anii 1900. Dar voi nefacnd parte din nici o grupare citata nu ai de unde sa stii. Folosesteti creierul si daca nu, citeste mai mult decat turnul de veghe. Incerca cu ceea ce a scris Issac Newton despre Apocalipsa.
Nu mă mai obosesc să-ți dau citatul unde afirmai că anticristul este papa(și nimeni altul), n-are rost. Nu are importanță ce afirmă catolicii împreună cu tine de vreme ce contraziceți biblia.
Nu ești în stare să înțelegi lucruri elementare dar te aventurezi în Revelație.
Ori sti ce vorbesti ori esti pe dinafara. Detin Biblia Sinodala in limba franceza, NU EXISTA in aceasta Biblie si nici in oricare alta de limba franceza cuvantul YEHOVA sau ceva apropiat, daca stii sa raspunzi e bine, daca nu esti total pe dinafara. Nu conteaza ce e cu al meu cap ci cu ce am intrebat si raspunsul adecvat.
Baietas yehovist, treaba ta ce faci DAR in limba franceza NU EXISTA numele de YEHOVA asa ca incerca sa aburesti pe cine vrei, cauta pe net o Biblie in limba Franceza si mai vorbim dar daca nu esti convins eu am o Biblie Sinodala in limba franceza si am cautat de curiozitate, nu exista Yehova ca nume, probabil si pentru faptul ca Dumnezeu are NENUMARATE nume. Eu nu spun "vai de capul tau" caci voi deja sunteti "arondati" si numa simt bine deloc stiind ca atati oameni au sa piara, multi amagiti de teoriile voastre.
Association Les Témoins de Jéhovah
https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/contact/franta/
Ti-am cerut ceva ce nu poti face dar ca orice individ ca tine incearca sa se fofileze, succes. Eu nu am spus ca lumina nu se propaga in vid, aici ai un handicap de care sufera cei ca tine, sunteti maleabili pana sunteti dovediti ca mincinosi, atunci isi face aparitia cel care va stapaneste. Pocaiestete caci altfel este vai de tine.
Sectantii ar trebui sa-i pupe si in fund pe catolici si ortodosci, fara ei n-ar fi avut acum un ciolan de ros. Nu ma refer la membrii de rand, aia fie ca sunt catolici sau membrii a oricarei secte sunt doar vacile de muls, ma refer la liderii sectelor.
Nu.Că indiferent de ce sectă e vorba(Ortodoxă, Penticostală, Baptistă, Martorii lui Iehova, etc), toți sunt creștini.Cum să judeci tu ca creștin pe un alt creștin?
Cum să judeci social pe semenul tău? De ce? Asta îl face mai șmecher pe om? Greșit.
Nimeni nu are voie sa judece pe nimeni. Insa judecata nu e doar din partea unor protestanti, e si din partea unor ortodocsi (de exemplu).
Cand au fost alegerile prezidentiale, un punct la care au lovit cei care erau contra-Iohannis a fost religia. El e protestant, nu ortodox. S-au inventat minciuni, cum ca o sa restricteze religia ortodoxa, o sa interzica icoanele, o sa inchida bisericile ortodoxe. Unii mai spun ca, fiind protestant, se inchina lui Satana.
https://www.youtube.com/watch?v=4IMB9GfU1Qk
Uite, cand niste simpli oameni din Sud sunt intrebati ce parere au, toti au o parere rea si ca el nu ar trebui sa fie presedinte. (accentuez faptul ca asta este in Sud, in Transilvania oamenii au votat cu el fara sa puna in calcul religia lui)
Au fost niște papi demonici cărora li s-a spus antihristul chiar de catolici.
Religia lui antihrist e ecumenismul, adică pietismul fără rațiune combinat cu apocatastaza.
Nilson,Shuriken sau Steregoi este acelasi user indoctrinat cu probleme psihice.
Nu are sens sa intri in discutii cu el.