anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Au visele o legatura cu religia si paranormalul? Are paranormalul legatura cu religia?

9 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da, sigur ca da. Ele vin din trei parti: de la Dumnezeu, satan si din multimea gandurilor.

| OOOLEOOO a răspuns:

Cand visezi ajungi la o forma de dedublare astrala, mintea paraseste corpul fizic intrand in mai multe ''dimensiuni ale realitatii''

Eibine aceste teorii sunt sustinute de calatori astrali, si cativa religiosi.
Nu pot confirma asta fiindca ma aflu inca la ''stadiul de pregatire''.

| Mădă0611 a răspuns:

laughing Normal, doar si credinta intra in subconstient prin sugestie, ca majoritatea informatiilor, asa ca daca visezi ingeri/draci, ori orice altceva, semintele acelasi... adica informatia tot din subconstient vine, si acolo nu e nimic ce n-a intrat frumos, pe usa.

In paranormal nu cred, pas.

| M25M a răspuns:

Visul are treaba cu inconstientul. Cand esti constienti nu visezi ci rationalizezi, iti imaginezi, insa cad adormi si creierul se odihneste constientul este inlocuit de inconstient loc unde se afla instinctele, motivele, dorintele, temerile, de baza refulate, ascunse de partea constienta. Cand visezi o cruce sa zicem inseamna ca Eul tau are o teama, dorinta sau un motiv ascuns in inconstient referitor la acel obiect. Cand il visezi pe Dumnezeu si esti crestin in inconstientul tau se poate afla dorinta de intarirea a credintei tale printr-o dovada, daca spre exemplu esti ateu si ai acelasi vis, cel mai probabil, tot in inconstient se ascunde frica de a gresi in convigerile tale ateiste.

| 1libercugetator1 a răspuns (pentru M25M):

Tu ai vise de astea ca ai convingeri gresite?

| M25M a răspuns (pentru 1libercugetator1):

Sincer nu am avut nici o data vreun vis in care sa mi se "releve" chestiuni de ordin religios. Am dat ca exemple.

| 1libercugetator1 a răspuns:

Sigur ca da fantomele se imbata ingeresaele canta, spiridusi dau din maini e clar visez

| GRs a răspuns:

Nu exista paranormal. Totul vine de la creier.

| CanisMajoris a răspuns:

Desigur ca religia are de a face cu lucruri transcedentale. Si totusi, nu visele sunt principalul lucru prin care Dumnezeu ne vorbeste astazi, desi El poate, in suveranitatea Lui, sa ne vorbeasca si astfel. Insa astazi, Cuvantul Lui, Biblia, este intregit, complet, iar Dumnezeu a pus la dispozitia omului toate resursele pentru a-L cunoaste. De asemenea, in Biblie scrie ca Duhul Sfant, care a coborat pe pamant in ziua Cincizecimii, "va dovedi lumea vinovată în ce priveşte păcatul, neprihănirea şi judecata."
Trist este ca oamenii ignora atat semnalele "paranormale", cat si cele palpabile si simple ale lui Dumnezeu, si Il ignora, nestiind, sau ignorand faptul ca fiecare dintre noi va da socoteala de responsabilitatea pe care a avut-o in timpul vietii.