Prin diversele cercetari realizate de oamenii de stiinta au reusit sa desluseasca unele mistere paranormale. Senzatile stranii, zgomotele ciudate sau alte fenomene numite paranormale au o legatura cu infrasunetele si campurile electromagnetice.
In alte cazuri, fantomele filmate s-au dovedit a fi trucate, uneori fiind recunoscute de persoana in cauza. Alte relatari a unui contact cu o fantoma s-a presupus a fi simple halucinatii, imagini construite de creier atunci cand informatiile din exterior sunt ambigue.
Exista insa si cazuri nerezolvate sau fenomene care s-au intamplat insa nu exista nici o dovada adusa de martor. In unele cazuri martorii aducand doar explicatii fara valoare: "Fantomele exista. Am vazut una."
In opinia doctorului Richard Wiseman casele bantuite sunt construite in zone cu anomalii magnetice in apropierea carora se gasesc surse, naturale sau artificiale, de campuri electrice si de sunete de joasa frecventa, situate la limita inferioara a sensibilitatii urechii omenesti.
http://www.descopera.org/paranormal-case-bantuite/
Consider ca cel mai important ''fenomen'' pentru aparitia fantomelor si a altor fenomene paranormale este televiziunea!
O data cu aparitia filmelor gen Twilight toata lumea e sigura ca exista si vampirii!
Dar exista dovezi care sa confirme existenta unor asfel de creaturi?
NU-EVIDENT!
Hmmm...singurul lucru pe care pot sa ti-l spun e ca nu exista fantome si etc etc etc
Asa eram si eu inainte, eram PASIONATA de prostiile aste.Citeam pe net tot felul de povestioare,ma uitam la filme de groaza si multe chestii,dar ma speriam daca auzeam un "poc". Si m-am lasat pentru ca! Cand (virgulaaa) credeam in fenomenele "paranormale" mi se intamplau o groaza de chestii,auzeam tot felul de sunete,sinteam efectiv ca e cineva langa mine cand practic eram singura in casa Si mi s-au intamplat mai multe chestii. Acum cativa ani fiind la tară in vacanta de vara,tin minte ca venisem de afara si ma asezasem pe scari,"usa" de la pod era intre-deschisa,nu era nimeni,lumina stinsa si asa,ma asezasem pe scari si am auzit ca si cum impingea cineva niste cutii din pod (chiar erau cutii in pod dar nu era nimeni acolo
Si inca o faza,tot asa,eram la tara, si eram in casa doar cu bunica mea si bunicul meu, care de fapt nu erau in casa. erau in curte. Eu ma dusesem la toaleta, era geamul deschis si se auzeau tare niste voci, se auzeau chiar din dreptul geamului dar nu am inteles ce ziceau.la inceput am crezut ca e vara'miu dar el era plecat...si mai multe faze din astea
Ceea ce m-a speriat foarte tare, eram tot la tară )) si scosese matusimea oglinda de pe hol sa o spele si in lumina sti ca se vad urme pe ea, bai frate si ma jur ca vazusem un chip pe femeie pe oghlinda aia (in sensul ca zici ca o facuse cineva, pentru ca erau urme )
Da...in fine, dar iti spun sincer ca ma speriam ca proasta, acum cand nu ma mai intereseaza "chestiunile" astea nu mi se mai intampla nimic, in caz ca mi-e frica de ceva spun Psalmul 23 si gata
Mda, poate te-am plictisit dar na' tu ai intrebat
Meh. Nu cred in paranormal. Mi s-a intamplat ceva ce parea a fi paranormal. Dar n-am cum sa dovedesc ca ceea ce am vazut era o fantoma deci...
Am avut parte de "evenimente paranormale " de aceea cred ca exista viata dupa moarte.
WhatheWow întreabă:
Sandra2571 întreabă: