| Inferno a întrebat:

Aud o multitudine de "ciudatenii crestine" ca sa le spun asa, inventii eronate ce nu au legatura cu crestinismul. Oamen icare se declara crestini,dar care debiteaza minciuni si lucruri eronate. Acum aud ca si dansul e considerat pacat. Sunt curios, cand faceti afirmatii mincinoase pe ce va bazati?

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

În religia creștină, este un mic haos, privind păcatele și păcătuirea, și fiecare interpretează, cum vrea el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe biblie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folclor.traditii ale oamenilor.si credinta oarba fara cunostinte religioase.doar mostenire stramosasca.sant pitoresti si ne apartin.sant frumoase si ne caracterizeaza ca neam.dar ciudatul esti tu.Ciudatenii crestine.nu fraiere. obiceiuri romanesti.biserica le-a pastrat pe ale ei crestinesti.si oamenii pe langa ele, le-au adus si pe ale lor romanesti, fara sa-l amestece pe Dumnezeu sau Iisus Hristos in ele.da...hai sa ne dam cu parerea si sa aratam cu destul ca tare ne mai prisepem.asa e? de aia spuneam eu ca la noi la romani jigodismul nu va disparea niciodata, pana nu dispar jigodiile.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu ii apar, dar cred ca depinde ce dans, ca daca vorbim de perreo... bleax laughing), ar trebui pusa bulinuta cu 18.
Si uitatul la tv e pacat. Ne zicea domnu' popă ca degeaba tinem post daca nu inchidem tv-ul, mai nou, pc-ul.
Vedeti ca e post, opriti muzica pentru ca sunt zile de intristare, trebuie sa plangeti, chiar daca sarbatoarea e vesela, gen, nasterea cuiva laughing

Ei considera pacat tot ce te poate ispiti.

| olgun a răspuns:

Se bazeaza pe ipocrizie.

| aliceinchains a răspuns:

Abia acum ti-ai dat seama, monsieur? Biblia spune o groaza de prostii, la care se adauga ce mai spune popa din sat, vecina din capatul strazii si strabunica. Daca le pui laolalta, exact la asta ajungi, niste ciudatenii. Dar, cine-si mai bate capul? Se complac in ignoranta si prostie, asta-i, ce poti face?

| JnY a răspuns:

Stii, ar fi culmea ca dansul ala idiotul (al pinguinului) sau cum s-o numi, sa faca parte din crestinism, nu crezi?

| Crashhunter a răspuns:

Inferno,ai perfecta dreptate in legatura cu informatiile eronate.Mie mi-a cam scazut credinta de cand am realizat ca religia mea(Crestin-Ortodox)are niste reguli banale uneori, cum ar fi sa nu mesteci guma dupa ce te-ai impartasit(Sa nu scuipi). Adica la noi sunt multe, multe, Muuulte chestii ireale sau reale care se conformau cu timpuri mai vechi.Ca doar in 1800 nimeni nu isi baga pierce in buza sau sa se imbrace in geaca de piele si sa asculte rock.Sunt multe lucruri care au ramas din istorie,care nu trebuie bagate in seama.(Faza cu pierce,cred ca ma insel deoarece din cate am auzit piercing-ul e o arta veche).Nu te lua dupa toate prostiile cum ar fi ca dansul e un pacat. Daca iti place sa dansezi, danseaza.E si faza cu "Tutunul e iarba dracului!". Daca vrei sa fumezi, fumeaza.Din cauza asta avem gandire libera, pentru a alege ce e bine si ce nu e, dar nu neaparat daca ceva e rau pentru mine e rau si pentru tine.Cunosc oameni care fumeaza ca sa se "Adapteze" in societate, sau altii care pur si simplu se calmeaza cu acest viciu. Dumnezeu, nu stiu sigur, dar nu cred ca zice ceva de vin.Cum ca el omoara oameni.Si betivii mor de ciroza non-stop.Deci,sunt multe alte lucruri de genul acesta. Oricum, cu postul, nu sunt cu totul contra lui deoarece e buna o detoxifiere a organismului dupa sarbatori, dar faza cu postul craciunului e total gresita.Depinde de mancarea de pe masa de craciun,daca e ceva usor merge,dar daca ai Friptura de porc,Cozonac,chestii grase, etc., iti distrugi organismul.Tu nu te lua dupa religie, doar fa-ti o cruce cand iesi pe usa sau cand te culci, mergi daca mai ai timp putin pe la biserica si traieste-ti viata.Nu merita sa stai inchis in cusca.Ai grija de viata ta.